Yeni Vegas Modu Fallout 76’ya Mutasyon Getiriyor

Yeni Vegas Modu Fallout 76’ya Mutasyon Getiriyor

Bu mod, Fallout 76’nın mutasyonlarının çoğunu Fallout: New Vegas’a ekliyor ve bunlara uygun buff ve debufflarla tamamlanıyor.

Mod yüklüyken, mutasyonları kendinizi radyasyona maruz bırakarak veya kendinizi serumlarla enjekte ederek alırsınız. – doz ne kadar yüksekse, mutasyona uğrama olasılığınız o kadar yüksek olur –  100’lük bir Bilim yeteneğine sahipseniz, doktorlardan serum satın alabilir ya da kendiniz yapabilirsiniz.

Her mutasyonun hem olumlu hem de olumsuz tarafı vardır ve bunların çoğu Fallout 76 ile aynıdır. Fakat bazılarına ince bazı ayarlar yapıldı: örneğin, silahsız hasarı artıran Talonlar, Onarım yeteneğinizi zayıflatırken, Fallout 76’da çevikliğinize zarar vermektedir. Tüm mutasyonların değiştiricilerini modun Nexus sayfasında görüntüleyebilirsiniz ve mod, bir oyun başlangıcında seçebileceğiniz yeni bir özellik ekleyerek mutasyonların olumsuz etkilerini azaltır.

Fallout 76’nın Carnivore ve Herbivore hariç tüm mutasyonları var ve modun yazarı Hopper31’in dediğine göre “ya uygulanması çok zordu ya da eşdeğer bir ön koşulu bulunmuyordu.”

Mutasyonları ya her kullanımda rastgele bir mutasyonu kaldırma şansına sahip olan RadAway’i ya da rastgele bir mutasyonu kaldırmak için garantili olan Mutate-Away adlı yeni bir öğeyi kullanarak kaldırabilirsiniz. Rad-X, mutasyonların tüm etkilerini geçici olarak baskılayacaktır.

Son olarak, Dr Usanagi tarafından satılan yeniden kullanılabilir Gen Starcher’ı kullanarak mutasyonlarınızı kilitleyebilirsiniz.