Yeni Warhammer 40,000: Space Marine 2 Ekran Görüntülerinde Epik Savaşlar

Yeni Warhammer 40,000: Space Marine 2 Ekran Görüntülerinde Epik Savaşlar

Uzun bir sessizlikten sonra Saber Interactive stüdyosundan gelen geliştiriciler, en iddialı nişancı oyunlarından biri olan Warhammer 40,000: Space Marine 2 hakkında tekrar hatırlatıyor. Yaratıcılar sabırlı olmanızı istiyor, oyun hakkında yakında taze bilgiler paylaşacaklar ancak şimdilik oyundaki epik savaşları yeni ekran görüntüleri aracılığıyla değerlendirmenizi öneriyorlar.

Warhammer evreninden korkunç yaratıklar, çeşitli mekanlar ve büyük ölçekli savaşlar. Tüm bunlar yeni ekran görüntülerinde mevcut. Bazı görüntülerde ayrıca tehlikeli bir göreve giden uzay kuvvetleri indirme görülebilmektedir. Bu, oyunculara oyunu oynarken bekleyen büyük ölçekli olaylara işaret edebilir.

Warhammer 40,000: Space Marine 2’nin çıkış tarihi 9 Eylül 2024 olarak planlanmıştır ve PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için piyasaya sürülecektir. Oyunun çıkışına kadar yaratıcılar ana karakterin yetenekleri ve hikayet hakkında daha fazla detay açıklama sözü veriyorlar. Muhtemelen bu yaz sunumlarında gerçekleşecektir.