Yeni WoW Battle for Azeroth Genişlemesi ve Diğer Detaylar

Yeni WoW Battle for Azeroth Genişlemesi ve Diğer Detaylar

WoW Battle for Azeroth

WoW Battle for Azeroth

World of Warcraft‘ın yaklaşan genişlemesi olan Battle for Azeroth’un yayınlanmasına bir buçuk aylık bir süre kaldı. Oynanışı, collector’s sürümlerini ve daha fazlasını gördük. Ancak şimdi PvP ve genişlemede ortaya çıkan diğer yeni eklemelerle ilgili en ufak detayları inceleyelim.

İlk olarak geçen yıl Kasım ayında Battle for Azeroth‘un kısa tanıtım videosunu gördük. Dünya Alliance ve Horde arasında bir savaşa sürüklendi ve ayrıca genişlemenin birkaç yeni kıta ekleyeceğini ve seviye sınırını 120’ye çıkaracağını biliyoruz. Ama yenilikler sadece bunlar değil. PvP yetenekleri biraz değişiklik görüyor ve oynamanız için üç yeni ekleme var: War Mode, primler ve Dueler’s Guild.

WoW blogu tüm bu özellikleri detaylandırıyor. Bu kez PvP yetenekleri, alışkın olduğunuzdan biraz farklı olabilir. Legion’da, yetenekler PvP’de oynayarak ve onur seviyelerini kazanarak kazanılır. Ama bu yeni gelenleri bir dezavantaja sokar. Battle for Azeroth’da, yetenekler sizin seviyeniz olarak kullanılabilir hale gelecek. Aralarından seçim yapabileceğiniz satırlar yerine, seçim yapabileceğiniz yetenek gruplarına sahip olacaksınız ve seviye 110’a göre, tüm yetenekler arasından seçim yapmak mümkün olacak.

Bundan kopmak PvP: War Mode’a girmenin yepyeni bir yoludur. Gone, sunucu kural kümeleri gibi sınırlar. Herhangi bir oyuncu istediği zaman herhangi bir alanda oynayabilir, seçilebilir ve devre dışı bırakabilir.

Blog‘da, “War Mode ile, bazı oyuncuların ‘kilitli’ bir oyun stiline veya başkalarına göre seçim yapma sorununu çözmek istedik. Açık bir dünya PvP’si ile ilgilenmiş olsalar bile, onların arkadaşları orada olduğu için bir PvE alemini seçmiş olabilirler. Ya da tersine, başlamak için bir PvP alanı seçmiş olabilirler. Ama sonra karar onlar için olmayabilir. War Mode, her oyuncu için her iki oyun tarzının bir arada bulunmasının bir yolunu sunar ve alan biçimlendirmesinin şimdi yaptığı gibi, oyuncuların seçmesine izin vermenin doğru bir fırsat olduğunu hissettik.” diyor.

Dahil olmak için seviyelendirme yaparken tecrübe bonusları gibi birkaç avantaj var. Maksimum seviyede, War Mode ayrıca altın, kaynaklar ve artifakt güç bonusları sunar. Orgrimmar veya Stormwind’i ziyaret ederek 20. seviyede atlayabilirsiniz.

War Mode içinde başka bir özellik ise primler. War Mode bir PvP mod olduğundan, diğer oyuncuları öldürerek şöhret kazanabilirsiniz. Yeterli öldürmeden sonra suikastçı rütbesi ile sağlık ve zarar için yüzde 15 artış kazanacaksınız. Ama bunun için de bir tehlike var. Suikastçı oyuncuların, diğer oyuncuların fethetme puanlarının yanı sıra ödül kazanmaları ve kazanmaları için haritalarda görülme olasılığı daha yüksektir.

Yeni Boralus veya Zuldazar bölgelerinde yeni Dueler’s Guild için mükemmel açık arenalar var. Brawler’s Guild gibi, rakip oyuncularla 1v1 karşılaşmalarında karşılaşacaksınız. Kaybettikten sonra, dışarıdasınız. Ancak kazanmaya devam edip Contender unvanında bir başarı ve şans elde edersiniz.

Battle for Azeroth PC için 14 Ağustos’ta çıkıyor. World of Warcraft indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

World of Warcraft İndir