Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları Artık Kullanılabilir

Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları Artık Kullanılabilir

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Microsoft, iki oyunun ve bunlara karşılık gelen genişlemelerin Xbox One‘da geriye dönük uyumlu olduğunu açıkladı. Dört başlığın tümü EA’nın Command and Conquer serisinin bir parçasıdır.

En yeni geriye dönük uyumluluk oyunlarında olduğu gibi duyuru, Xbox Live’ın Larry “Major Nelson” Hryb program yönetmeni tarafından bir tweet ile yapıldı. Bu iki yeni oyun; Command and Conquer 3: Tiberium Wars ve Command and Conquer: Red Alert 3. Eskilerin genişlemesi, Kane’s Wrath, Commander’s Challenge başlıklı konu için ek içeriğin yanı sıra artık geriye dönük olarak uyumludur.

Tiberium Wars sadece harika bir oyun değil, aynı zamanda yapılan bir konsol RTS’ye de harika bir örnek. Daha önce hiç bir Command & Conquer oyunu oynamadıysanız, şimdikinden daha iyi bir zaman olamaz. Red Alert 3 o kadar iyi olmasa da sizi çekebilecek iyi ve çılgın bir eğlencedir.

EA şu anda 1995’teki Tiberian Dawn, 1996’nın Red Alert versiyonunun ve her iki oyunun genişleme paketlerinin yeni versiyonlarını içerecek olan bir Command and Conquer Remastered Collection geliştirilmesinde Petroglyph Games ile çalışmaktadır. EA, koleksiyonun PC’de “mikro ödemeler olmadan” başlatılacağını ve orijinal oyunların “orijinalliğini” yeniden yakalamaya çalışacağını vurguladı. Command and Conquer Remastered Collection’ın ne zaman başlayacağı konusunda kesin bir zaman dilimi açıklanmadı, ancak EA 2020’de serinin 25. yıldönümünde yayınlanacağını ima etti.