Yeni Yayınlanan Tomb Raider Filmi Foroğrafında Lara Croft Savaşa Hazırlanıyor Gibi Gözüküyor

Yeni Yayınlanan Tomb Raider Filmi Foroğrafında Lara Croft Savaşa Hazırlanıyor Gibi Gözüküyor

Tomb Raider Alicia Vikander

Tomb Raider Alicia Vikander

Yakında filmin bir ilk fragmanı bekleniyor, ancak beklerken yeni bir görüntü yayınlandı. Alicia Vikander‘ı Lara olarak gösteriyor. 

Tomb Raider filminde, Lara’nın babası olarak Dominic West (The Wire), kötü adam rolünde Walton Goggins (Sons of Anarchy) ve Lara ile macerasında ona eşlik eden bir gemi kaptanı olan Daniel Wu’ya (Warcraft) yer alıyor. 

Entertainment Weekly ile yakın tarihli bir röportajda Vikander; Lara Croft rolünü üstlenmek ve onu hem Lara oyunlarından hem de Angelina Jolie‘nin önceki film gösteriminden ayrı tutmak hakkında konuştu. “Bütün şiddetli, sert, meraklı, akıllı özelliklere sahip” dedi. “Ama tecrübeli oluşundan vazgeçtik. Henüz bir maceraya çıkmadı. Londra banliyösündeki modern gençlik kültürünü yaşayan bir iş adamı olduğunu düşünüyor, bu başlangıç.” 

Geçen yıl, Uthaug 2013’ün yeniden başlatma oyununa övgüde bulundu ve film ile benzer bir şey yapmaya çalıştıklarını söyledi. “Lara Croft’u gerçek bir insan gibi hissetmek istiyorum, bu kesinlikle büyük ekrana getirmek istediğimiz bir şey” dedi. “İnsanları karakter olarak Lara ile ilişkilendirmek isteyeceğiz, Norveç hassasiyetlerimizi serilere getirmeyi umuyorum.” 

Bu Tomb Raider filmi doğrudan oyuna bağlı değil, yeni filmler de duyurulmadı. Ama bununla birlikte, 2013’te yeniden başlatması bir üçlemenin bir parçası olarak tanımlandı ve ardından Rise of the Tomb Raider geldi. Geçen sene yapılan bir sızıntıya göre de, üçüncü oyunun adının Shadow of the Tomb Raider olacağı belirtildi.