Yerli MMO shooter PIONER’ın yaratıcıları, tüccar arayüzünü gösterdi ve yerel para birimi hakkında bilgi verdi.

Yerli MMO shooter PIONER’ın yaratıcıları, tüccar arayüzünü gösterdi ve yerel para birimi hakkında bilgi verdi.

Beklenen MMO nişancı oyunu PIONER’de, GFA Games stüdyosundan Rus geliştiriciler tarafından, bir ticaret sistemi olacak. Bu tür oyunlarda olduğu gibi, oyuncular gereksiz eşyaları satmak ve yeni silahlar, ekipman veya eşyalar satın almak için tüccarlarla etkileşimde bulunabilecekler. PIONER’deki ticaret menüsü nasıl görünecek, geliştiriciler nişancının yeni bir ekran görüntüsünde gösterdi.

PIONER’ın ticaret arayüzünde, geliştiricilerin ilham aldığı ünlü S.T.A.L.K.E.R. serisinin bazı özellikleri tanınabilir. GFA Games’den yapılan bir açıklamada, oyunun yayınlanmasının hemen ardından çoklu dile tam bir yerelleştirme alacağı belirtildi. Ayrıca, geliştiriciler oyundaki içsel para birimi olan “Hekslerin” oluşum hikayesini anlattılar.

Yerel para birimi olan “Heksler”, sadece Tartar’da bulunan efritan cevherinden yapılmıştır. Bu paralar, çokgen şekillerinden dolayı zor sahteciliğe maruz kalmakta ve sadece Ticaret Birliği tarafından basılmaktadır. Bu parayı adanın çeşitli bölgelerinde tüccarlarla takas etmek amacıyla kullanabileceksiniz.

PIONER PC için geliştiriliyor ve bu yılın sonuna kadar piyasaya sürülecek, ancak nişancının kesin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.