Yerli Yabancı En Popüler Gamer Kızlar

Yerli Yabancı En Popüler Gamer Kızlar

LDShadowLady

LDShadowLady

Elizabeth D, 7 Ekim 1992 tarihinde doğdu. LDShadowLady adlı youtube kanalının sahibi ve pixel patch üyesi olan bir youtube oyuncusudur. Minecraft oyununda Shadowcraft adlı bir hikâye oluşturmuştur. Bu hikâyesi sayesinde milyonlarca abone toplamıştır. Üniversiteye bilgisayar animasyonları bölümü okuyan Elizabeth D.’nin şu anda 3.7 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır.  

iHasCupquake

iHasCupquake

Tiffany Garcia, 19 Mart 1988 tarihinde doğmuştur. Minecraft videoları ile popüler olmuş ve milyonlarca abone toplamıştır. İhasCupquake adlı youtube kanalının 6 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. İlk zamanlarda videolarını web sitesinde barındıran bayan gamer daha sonra istek üzerine videolarını youtubeye yüklemiştir. 

SSSniperWolf

SSSniperWolf

Alize Lia, 22 Ekim 1992 tarihinde doğmuştur. Call of duty oyunu üzerinden popüler olmuştur. Animasyon oyunlarında da profesyonelleşmiştir. Youtube kanalında 8 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. Youtube üzerindeki en popüler videosu “Black ops 2 Zombies” dir. 

2014 yılında ikinci kanalı LittleLiaWolf kanalını açmıştır. 

LaurenzSide

LaurenzSide

Lauren Weber, 7 Temmuz 1989 tarihinde doğmuştur. İlk zamanlarda LaurenzSide lakabı ile online oyunlar oynuyordu. Oyuncular onun çok güzel oyun oynadığını ve video çekmelerini talep ettiler. İlerleyen zamanlarda youtube kanalı açtı. Oyuncular Lauren’in bayan olduğunu öğrenince çok şaşırdılar. İlk zamanlarda komik içerikler barındıran oyun videoları çekmeye başladı. Bu anda 1.2 milyondan fazla aboneye sahip oldu. Daha sonra iletişim gezisi eğitimi aldı ve youtube gamer kanalını gezi kanalına çevirdi.

Pokimane

Pokimane

İmane, 14 Mayıs 1998 tarihinde doğmuştur. Lol oyununun süper starı olduğunu söyleyebiliriz. İlk zamanlarda Twich üzerinden yayın yapan imane, daha sonra youtube kanalı açtı. Aboneleri onu ilginç şakaları ile tanımaktadır. 5 Mayıs 2015 tarihinde yayınladığı “Corobizar ve ImSoFresh ile Stream Highlight!” en popüler videosudur. Youtube kanalında 800.000 den fazla abonesi bulunmaktadır.

GamingWithJen

GamingWithJen

Jennifer Flagg, 2 Haziran 1994 tarihinde doğmuştur. Popüler bir minecraft oyuncusudur. Youtube kanalında 3.7 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. 

Yammy

Yammy

Yammy, 2 Haziran 1994 Tarihinde doğmuştur. Minecraft oyunu oynayan İngiliz gamer ve blogcudur. İlerleyen zamanlarda youtube kanalından daha çok abone kazanabileceğini keşif eden yammy bloğunu kapatmıştır. Şu anda gamer kanalında 1.4 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır.

Ayrıca yammy ek olarak bir moda kanalı açmıştır. Bu kanalında kendi kombinesini takipçileri ile paylaşmaktadır. 

ItsFunneh

ItsFunneh

Kat, 31 Ekim 1995 tarihinde doğmuştur. ItsFunes adlı hikâyesi ise minecraft oynamaktadır.  Oluşturduğu bu oyun hikâyesi ile milyonlarca abone kazanmıştır. Şu anda kanalında 1.8 milyon abonesi bulunmaktadır. 2013 yılının ilkbahar aylarında oluşturduğu ilk “Thirsty Crafter (Minecraft Machinima Short)” adlı minecraft dizisini yayınladı. Bu dizisi en popüler videolarından birisi oldu. Yaptığı açıklamada, dizinin ikinci serisi için çalıştığı ve bunun için büyük bir ekip oluşturduğunu söylemiştir. 

Aphmau

Aphmau

Jessica Bravura, 16 Ekim 1989 tarihinde doğmuştur. Minecraft oyunu ile youtube üzerinden tanınmıştır. Minecraft dışında, Spore, Pixel man ve The Sims gibi oyunları da oynadı. 13 ağustos 2012 tarihinde, minecraft oyununda; Minecraft Tekkit adlı bir hikâye oluşturdu ve seri ile devam etti. Şu anda kanalında 3.3 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. En popüler videosu ise “Nev Home | Minecraft MyStreet [Ep.1 Minecraft Roleplay]” dir. Bu videosu 5 milyondan fazla gösterim almıştır. Jessica ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı bir minecraft konusu oluşturacağını abonelerine bildirmiştir. 

Stacyplays

Stacyplays

Stacy Hinojosa, 23 Ağustos 1983 tarihinde doğmuştur. Kanalında minecraft videoları ve Vlog paylaşımları yapmaktadır. Üniversitede gazetecilik yapan Stacy Hinojosa, diğer gamerler ile iş birliği yaparak tanınan bir youtube oyuncusudur. 

Valkyrae

Valkyrae

Rachel, 8 Ocak 1992 tarihinde doğmuştur. Bloodborne, The Walking Dead ve birçok oyun yayınları yaparak 50.000 den fazla aboneye sahip olmuştur. En hızlı şekilde aboneye sahip olan bayan gamer olduğunu söyleyebiliriz. 

Rachel ilerleyen zamanlarda Minecraft videoları çekeceğini takipçilerine bildirmiştir.

Deligracy

Deligracy

Madelline, 10 Nisan 1995 tarihinde doğmuştur. Youtube üzerinde The Sims ve Fortinet oyunları üzerinden tanınmıştır. Şu anda 600.000’den fazla abonesi bulunmaktadır. Aboneleri her geçen gün hızla çoğalmaktadır. 2013 yılında kanalını kurmuştur. En popüler videosu 2014 yılında kanalına yüklediği “Yenilenmiş Sim Kaynağı IP LP evi! The Sims 3”’dir.

Twitch’de 60.000 abonesi bulunmaktadır. Anlık izleyicisi ise 25.000’den fazladır. 

Cybernova

Cybernova

Hannah Noble, 23 Mart 1993 tarihinde doğmuştur. Genellikle MMO oyunları oynamaktadır. Şu anda kanalında 360.000 abone bulunmaktadır. Ancak videoları milyonlarca kullanıcı tarafından izlenilmektedir. Oyun konsolu kariyerine Halo serisi ile başladı. İlerleyen zamanlarda The Sims ve WOW videoları çekmeye başladı.

KittyPlays

KittyPlays

Kristen, 16 Şubat 1992 tarihinde doğmuştur. Dota 2 ve Counter Strike videoları ile tanınmıştır. Aboneleri, bir bayanın bu kadar profesyonel Counter Strike oynamasını hayranlıkla izliyorlardı. 2013 yılında kanalını kurdu. Ancak Twitch üzerinden yayın yaptığı için kanalına video atmadı. 2014 yılının haziran aylarında kanalına videolar atmaya başladı. Kısa süre içerisinde milyonlarca abone topladı. 370.000 abonesi bulunan kristen’in en popüler videosu 37 milyon kez izlenmiştir. Kristen, günümüzde ağırlıklı olarak dota2 videoları çekmektedir.

iJustine

Justine Ezarik, Amerikalı bir komedyen ve televizyon sunucusudur. Justin.tv’den açtığı kanal ile milyonlarca abone toplamıştır. Youtube üzerinde 5 farklı kanalı bulunmaktadır. Bu kanallarda 3600’den fazla videosu bulunmaktadır. Bu videoları genellikle evde çektiği oyun videolarıdır. Ezarik, 300’den fazla iphone faturası ile tanınan bir youtube gamerdir. 

Amy Lee

Amy Lee, 29 Temmuz 1989 tarihinde doğmuştur. Disney Maker Studiosu ile çalışan bir Minecraft oyuncusudur. Kendi oluşturduğu minecraft hikâyeleriyle, bir milyondan fazla abone toplamıştır. Kısacası minecraft delisi bir denizkızı olduğunu söyleyebiliriz. 

OMGitsfirefoxx

Sonja Reid, 12 Şubat 1994 tarihinde doğmuştur. Lol ve Minecraft oyunları oynamakta ve oynadıklarını kanalında paylaşmaktadır. Üniversitede bilgisayar programcılığı okudu ancak program yazmak ona göre çok sıkıcı bir işti. Onun yerine bilgisayar oyunları oynamayı tercih etti. Şu anda kanalında 760.000’den fazla abonesi bulunmaktadır. Ayrıca Twitch’de en popüler oyunculardan birisidir. Anlık 400.000 izleyicisi olduğu söylenmektedir.

GamerGirl

Karina Calor, 23 Mart 2007 tarihinde doğmuştur. En genç bayan gamer olduğunu söylememiz gerekir. GamerGirl adlı kanalını kurmuştur. Roblox ve Minecraft oyunları ile tanınmıştır. Şu anda 1.3 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. 2016 yılında kanalına yenilik katmış ve oyuncak incelemeleri adlı videoları eklemeye başlamıştır. 

Sqaishey Quack

Sqaishe Quack, 18 Kasım 1996 tarihinde doğmuştur. 2014 yılında, eğlenmek için oynadığı oyunları youtube de canlı olarak paylaşmaya başladı. Hızlı bir şekilde aboneleri çoğaldı ve bu konuda çok şaşırdı. 3 ay içinde profesyonel bir youtuber oldu. Minecraft videoları paylaşmaya başladı. Şu anda 960.000’den fazla abonesi bulunmaktadır. Sqaishe Quack abonelerinden birisi ile sevgili oldu. 

TheRPGMinx

Michelle Smith, 1 Ekim 1983 tarihinde doğmuştur. İlk başlarda oyun yorumları yapan micheller, daha sonra oyun videoları çekmeye başladı. 280 milyondan fazla izlenen videoları bulunmaktadır. 2015 yılında takipçilerinin birisi ile evlenmiştir.

Vengelfe

Annie Marie, 7 Mart 1994 tarihinde doğmuştur. Kanalında Minecraft ve The Sims videoları paylaşmaktadır. Bu videolar ile 260.000’den fazla aboneye sahip oldu. İlerleyen zamanlarda 5 kişilik bir kız grubu kurdu. Videolarını bu gurup ile çekmeye devam etti ve kendisine özel kişisel bir blog sitesi açtı. 

TamashiiHiroka

Tamashii hiroka, 29 Mayıs 1993 tarihinde doğmuştur. Pokemon franchise oyunu ile ilgili öğretici videolarla tanınmıştır. Youtube de ilk 10 da bulunan Süper Starlarından birisidir. Kanalında tamamen pokemon oyunu videoları bulunmaktadır. Pokemon oyununu abonelerine sevdiren, pokemon oyunları konusunda lider olan gamerdir.