Yermak, Nisan ayının sonunda Mortal Kombat 1’e geliyor, Mavado ise Mayıs’ta olacak

Yermak, Nisan ayının sonunda Mortal Kombat 1’e geliyor, Mavado ise Mayıs’ta olacak

Ermak nihayet Mortal Kombat 1’de 16 Nisan’da erken erişimde ortaya çıkacak, ve Mavado Mayıs ayında ortaya çıkacak. Mavado ile MK: Tournament Edition 2003’ten beri yani 20 yıldan fazla bir süredir oynanamıyordu. O, Kızıl Ejderha liderlerinden biridir, Kara Ejderha ile rekabet eden bir suç örgütü (ki bu örgüt Kanonun lider olduğu bilinir). Geçmiş oyunlarda Mavado, doğaüstü yeteneklere sahip değildi, ancak pozisyonlarını korumak için çelik kancalarla kırbaçlar kullanırdı.

Bandajlı muhteşem yeteneklerini kullanan Ermak’ın, ruhları çağırarak düşmanları bağlayarak nasıl kullandığı trailerda gösteriliyor. Ayrıca, düşmanlarının ayaklarını ve ayak bileklerini kopararak onları kullanarak, onları büyük bir damla içinde ezmeden önce öldürüyor.

İlk kez Ultimate Mortal Kombat 3’de görülen Ermak, dünyalar arasında seyahat edebilen ruhların bir birleşimi olarak temsil edilir. Orijinal ve alternatif zaman çizgilerinde, Shao Khan tarafından yaratıldı ve Earthrealm direnişini bastırmak için hizmet etti. Yeni zaman çizgisinde Liu Kang’ın ateş tanrısı, onu, ruh kaçıranı kullanarak Yaşayan Orman’ı kurutmak ve tüm ruhlarını bir kapta tutmak için yaratır.

Hikaye modunda, ölü Edenius kralı Jerrod ile konuşmamıza izin veren önemli bir karakter olarak görünmesine rağmen, DLC olarak oynanabilir hale geldi, aynı şekilde Kuan Chi de başlatıldıktan sonra.