“Yıkıcı Çocuk” Filminin Fragmanı ve Çıkış Tarihi Tanıtıldı

“Yıkıcı Çocuk” Filminin Fragmanı ve Çıkış Tarihi Tanıtıldı

Bugün Lionsgate ve Roadside Attractions tarafından Bill Skarsgard (“John Wick: Chapter 4”) ve Famke Janssen (“Long Slow Exhale”)’in yer aldığı “The Boy Who Kills The World” adlı aksiyon filminin fragmanı yayınlandı.

Yönetmen Moritz Mori, Skarsgard’ın canlandırdığı bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Çocuğun ailesinin Hilda Van Der Koy (Janssen) tarafından acımasızca öldürülmesinin ardından intikam misyonunu üstlenmesini konu alıyor. Hilda Van Der Koy, yozlaşmış bir post-apokaliptik hanedanlığın acımasız anne figürüdür. Kasvetli bir dünya ile çevrili olan çocuk, kendi iç mücadeleleriyle savaşmaya başlar ve kendi özsaygısı ve insanlığa olan inancını sorgulamaya başlayan zorluklarla karşılaşır. Onun yaratıcılığı ve cesareti, kendi mutluluğunun anahtarının kendi ellerinin içinde olduğunu anlamasına yol açar. Kahramanımız bu yolculuk sırasında hayatında önemli bir rol oynayan çeşitli insanlarla karşılaşarak, korkularını yenmesine ve kendini olduğu gibi kabul etmesine yardımcı olurlar. İzleyiciler, kendi saygınlığını ve gücünü kazandığı dönüşümüne tanık olurlar.

Film, Tyler Burton Smith ve Arne Remmers’ın senaryosuna dayanıyor ve yayınlanma tarihi 26 Nisan olarak planlanmış durumda.