Yooka-Laylee’nin Nintendo Switch’nin Yayın Tarihi Açıklandı

Yooka-Laylee’nin Nintendo Switch’nin Yayın Tarihi Açıklandı

Nintendo Switch

Nintendo Switch

    Playtonic Games, Banjo-Kazooie’nin ruhsal ardılı Yooka-Laylee‘nin Nintendo Switch sürümünün çıkış tarihini ilan etti. Nintendo’nun konsolu için retro tarzı 3D platformer lansmanı 14 Aralık‘ta.

    Yooka-Laylee  PlayStation 4, Xbox One, PC ve Wii U için duyuruda bulundu. Eski üç platform nisan ayında bırakıldı. Bununla birlikte Wii U sürümü öngörülemeyen teknik sorunlardan dolayı iptal edildi ve geliştirilmek üzere Nintendo’nun yeni konsoluna geçildi. Şimdiye kadar Playtonic, Switch versiyonu için bir sürüm ilan etmemişti, ancak bu yazın başında geliştirici, yakın zamanda bu sürüm hakkında daha fazla haber paylaşmayı umduğunu söyledi.

    “Playtonic ekibi, Nintendo Switch için Yooka-Laylee‘yi optimize ederken birçok ayını verdi. Playtonic web sitesinde yazdığı gibi, Nintendo taraftarlarının gurur duyabileceği bir sürümü teslim ettiğimizi düşünüyoruz. “

   Yooka-Laylee’nin Switch versiyonu, sekiz oyunculu mini oyunların tek bir Joy-Con ile oynatılmasının yanı sıra özel başarı sistemlerini de içeriyor. Ayrıca Playtonic’in yeni kamera sistemi, geliştirilmiş kontroller, diyalogu hızla atlama seçeneği ve diğer pek çok düzenleme de dahil olmak üzere Yooka-Laylee’nin ilk büyük güncellemesiyle oyuna yaptığı tüm gelişmelere de yer veriliyor. 

   Switch sahipleri 7 Aralık‘ta başlayacak olan Nintendo Switch Eshop aracılığıyla Yooka-Laylee’yi önceden satın alabilecekler

 Kaynak: 1