Yosuke Yasuda: “Lollipop Chainsaw RePOP resmi olarak çok yakında piyasaya çıkacak”

Yosuke Yasuda: “Lollipop Chainsaw RePOP resmi olarak çok yakında piyasaya çıkacak”

Bu yıl, Lollipop Chainsaw hayranları için özel olacak çünkü kolej öğrencisi Juliet Starling’in geri dönüşünü işaret edecek. Hepsi için iyi haberler var çünkü proje tam hızla ilerliyor ve yakında konuşulacak şeyler olacak.

Dragami Oyunları, 2022’de duyurduğu Lollipop Chainsaw RePOP üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ne yazık ki, proje zaten gecikmelere maruz kaldı, ancak görünüşe göre şimdi her şey iyi gidiyor.

Şirketin CEO’su, hayranlara projeden sürekli olarak bilgi verme konusunda durmuyor. Son aylarda bu remastere eklenecek yenilikler hakkında bazı haberler paylaştı ve bugün yeni bir yayın ile heyecanı arttırdı ve yayının röportajde, yakın zamanda piyasaya sürüleceğine dair söz verdi.

Lollipop Chainsaw RePOP’un resmi piyasaya sürülmesi çok yakında gerçekleşecek! Efsanevi zombi avcısı Juliet’in geri dönüşüne hazırlanın.

Proje bekleyen tüm hayranlar için iyi bir haber çünkü görünüşe göre plana göre ilerliyor ve muhtemelen 2023’ten 2024’e ertelendiği için başka bir gecikme olmayacak. Şu anda Lollipop Chainsaw RePOP’un lansmanı bu yılın yaz aylarına planlanmış durumda. Ve muhtemelen lansman haziran ayının ilk yarısında gerçekleşecek.