YouTube Video İndir

YouTube Video İndir

YouTube’den Video İndir

YouTube'den Video İndir

YouTube, merkezi ABD’nin San Bruno kentinde bulunan bir Amerikan video paylaşım web sitesidir. Şubat 2005’te üç eski PayPal çalışanı olan Çad Hurley, Steve Chen ve Jawed Karim tarafından hizmet sunuldu. Google, bu siteyi Kasım 2006’da 1.65 milyar dolar karşılığında satın aldı; YouTube artık Google‘ın yan kuruluşlarından biri olarak faaliyet göstermektedir.

YouTube kullanıcılara; video yükleme, görüntüleme, puanlama, paylaşma, sık kullanılanlara ekleme, raporlama, videolara yorum yapma ve diğer kullanıcılara abone olma imkânı tanır. VP9 ve H.264 / MPEG-4 AVC formatlarını ve HTTP üzerinden Dinamik Uyarlanabilir akışı kullanır. Kullanıcı tarafından üretilen veya kurumsal medya videolarını çok çeşitli şekilde görüntüler. Kullanılabilir içerikler, video klipleri, TV şov klipleri, müzik videoları, kısa ve belgesel filmler, ses kayıtları, film fragmanları ve video blog yazarlığı, kısa orijinal videolar ve eğitim videoları gibi diğer içerikleri içerir. 

Peki YouTube’taki sevdiğimiz bu videoların; internet ortamında olmadığımız zaman çevrimdışı olarak izleyebilmek için bilgisayarımızda olmasını istersek, bunu nasıl sağlarız? Youtube video indirmek için zaman zaman bir çok program yapıldı ve halen daha yapılmaya devam ediyor. Bunlardan bazıları ücretli hizmet bile sağlıyor. Ücretsiz YouTube video indirmek için bazı önerilerde bulunacağız. 

Youtube Video İndir

YouTube’den video indirmek için bilgisayarınıza herhangi bir program kurmanıza gerek yoktur. Bu işlemi yapan internette web siteleri mevcuttur. Biz bunların arasından en kullanışlı olanı seçtik;

YouTube’den video indirmek için web sitesi “offliberty“.  https://offliberty.com/ web adresini ziyaret edip YouTube videosunu indirebilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir;

 –> Video linkini kopyalayıp offliberty yazısının altındaki adres penceresine yapıştırmalısınız.
 –> Ardından “OFF” butonuna tıklamanız gerekiyor. –>
 –> Kısa bir süre bekledikten sonra Video için olan; “Right-click here and ‘Sava link as…’” butonunu tıklamanız yeterlidir. Videonuz inmeye başlayacaktır. 

 –> Not: Eğer Video butonu çıkmazsa “I want video file” butonunu tıklayın ve işlemi gerçekleştirin. 

Tekrar başka bir video indirmek isterseniz “Go back” butonunu tıklamanız yeterlidir. 

YouTube Videolarının yanı sıra Facebook videoları gibi diğer videolarını da indirebilirsiniz.