Yüzüklerin Efendisi Gollum Oyunu Geliyor

Yüzüklerin Efendisi Gollum Oyunu Geliyor

Yüzüklerin Efendisi Gollum Oyunu

Yüzüklerin Efendisi Gollum Oyunu

Yeni bir anlatı aksiyon-macera oyunu, Yüzüklerin Efendisi serisinin kalbindeki acınası yaratık Gollum‘un hikayesine derinlemesine bakacak. Daedalic Entertainment’tan The Lord of the Rings – Gollum 2021’de için belirlenecek.

Hikaye, Güç Yüzüğü’nü bulan ve bozulan Smeagol, yani Gollum’un hayatını takip edecek. Romanların olaylarını takip edecek, bu yüzden hepimiz nerede bittiğini biliyoruz. Ancak hikaye “Gollum’un yolculuğuyla ilgili yeni olaylar ve detaylar” vaat ediyor.

Şu anda, PC’nin için planlanmış olup, hangi konsol platformlarına uygun olduğu belli değildir. Bu, Daedelic ve Middle-Earth Enterprises arasında planlanan ortaklıklardan ilki olarak görülüyor.

Daedalic CEO’su Carsten Fichtelmann yaptığı açıklamada, “Gollum’un hikayesini, daha önce hiç görülmemiş bir bakış açısıyla, herhangi bir hikaye anlatımı ortamında anlatacağız, tüm bu süre boyunca J.R.R. Tolkien’ın efsane kitaplarından yararlanacağız. Oyun endüstrisinin yapısal değişiklikler geçirdiği ve yeni iş modellerinin geliştiğinin görüldüğü bir zamanda, 60 yıldan fazla bir süredir taze ve alakalı kalan bir hikayeye dayanan devasa yeni bir üretim gerçekleştirmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.