Yeni Call of Duty: Black Ops 4 Fragmanı Multiplayer Beta İçeriğini Sunuyor

Yeni Call of Duty: Black Ops 4 Fragmanı Multiplayer Beta İçeriğini Sunuyor

Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Beta

Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Beta

Call of Duty: Black Ops 4 için özel multiplayer beta‘nın ilk oturumu bu haftasonu bazı oyuncular için gerçekleşecek. Testin öncesinde, Activision ve geliştirici Treyarch, beta sırasında denenebilecek çeşitli Specialists (Uzmanlar), haritaları, silahları ve diğer içerikleri sergileyen yoğun bir yeni fragman paylaştı.

Özel çok oyunculu beta sadece Call of Duty: Black Ops 4 ön siparişi verenler için geçerlidir. Xfinity müşterileri de katılabilecekler. İlk oturum 3 Ağustos Cuma günü saat 10:00’da sadece PlayStation 4’te başlayacak ve 6 Ağustos Pazartesi günü aynı saatlere kadar devam edecek. İkinci otum ise PS4, Xbox One ve PC için yani tüm platformlar için düzenlenecek. Bu bir sonraki hafta sonu; 10-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yeni fragmanda açıklandığı gibi, çok oyunculu beta, daha önce Treyarch’ın “Black Ops 4 için üretilmiş yepyeni oyun mekaniği” olduğunu söyleyen geri dönen Nomad ve Prophet de dahil olmak üzere çeşitli silahlar ve 10 Uzman’a sahip olacak. Beta, aynı zamanda, testin başladığı ilk kez ikiye ayrılacak olan altı haritayı da oynatacaktır.

Ayrıca, beta birkaç farklı çok oyunculu seçenek sunacak. Team Deathmatch, Domination, Hardpoint ve Search & Destroy gibi fan-favori modlarına ek olarak, oyuncular iki “statik hedefe” saldırı ve savunma arasında değişen ekipleri olan yepyeni nesnel tabanlı bir mod olan Control’ü deneyebilecekler.

Belki de en ilgi çekici olanı, yeni fragman, hayranlarına battle royale tarzı modu Blackout’a ilk bakışını sunuyor, Call of Duty: Black Ops 4’te tanıtılıyor. Çok oyunculu beta sırasında Blackout oynanmayacak, ancak hayranlar, Eylül ayında bir araya gelmesi planlanan ayrı bir Blackout beta’yla oyunun yayınlanmasından önce beklenen modu deneyebilecekler. Henüz kesin bir tarih açıklanmadı, ancak Activision, ilk olarak PS4’te gerçekleşeceğini doğruladı.

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Özel çok oyunculu beta sürümüne katılanlar bir çift özel ödül kazanacak. Öncelikle, tüm katılımcılar benzersiz bir arama kartı alırken, beta sırasında en üst sırada yer alanlar, tam oyundaki herhangi bir Sınıf Oluşturma içerik parçası için kullanılabilen Permanent Unlock Token kazanacaklardır. Treyarch’ın resmi web sitesinde beta hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.

Call of Duty: Black Ops 4 Özel Multiplayer Beta Tarihleri

PlayStation 4
 – Başlama: 3 Ağustos
 – Bitiş: 6 Ağustos

PlayStation 4 ve Xbox One
 – Başlama: 10 Ağustos
 – Bitiş: 13 Ağustos

PC Beta Erken Erişim
 – Başlama: 10 Ağustos

PC Açık Beta
 – Başlama: 11 Ağustos
 – Bitiş: 13 Ağustos