Dying Light 2 yazarları oyunun hikaye ek paketinin ücretsiz dağıtılacağını onayladı. Ekip ikinci DLC üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Dying Light 2 yazarları oyunun hikaye ek paketinin ücretsiz dağıtılacağını onayladı. Ekip ikinci DLC üzerinde aktif olarak çalışıyor.


Techland stüdyosu, zombi aksiyon oyunu Dying Light 2 için kapsamlı bir güncellemenin yakın zamanda çıkacağını duyurarak hayranlarını sevindirdi. Birkaç gün içinde proje, yeni içerik, ateşli silahlar ve birçok iyileştirme içeren en büyük güncellemesini alacak. Ayrıca oyun, ilk hikaye eklentisi Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties’ı içerecek şekilde güncellenmiş bir standart sürüm alacak. Geliştiricilerin duyuruya cevap olarak oyuncuların sorularını yanıtlarken DLC’nin herkese ücretsiz olarak sunulacağını ve ayrıca satın alınmamış olsa bile tüm oyuncuların erişebileceğini doğruladılar.

Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties’ı almak için güncelleme çıkışından önce orijinal oyunun sahibi olunması gerekecek – 22 Şubat. Bu tarihten sonra DLC, zombi aksiyonun standart sürümünün ayrılmaz bir parçası haline gelecek ve ayrı olarak satın alınması gerekli olmayacak. Geliştiriciler, Bloody Ties eklentisini daha önce ayrı olarak satın alan oyunculara teşekkür etmeyi taahhüt etti. Muhtemelen kullanıcılara ek içerik ödülleri verilecektir.

Bununla birlikte Techland stüdyosu, oyunun ikinci hikaye genişletme paketi üzerinde hala yoğun çalışmaya devam ettiğini hatırlattı. Nihai ek paketin ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor. Yazarlar, bunun gerçekten büyük ölçekli bir genişleme olacağını ve oyuncuları tamamen yeni bir keşif alanına taşıyacağını vaat ettiler. DLC’nin ilk resmi detaylarını bu yaz paylaşmayı taahhüt ettiler – şu anda Techland için birinci öncelik bu genişletmenin geliştirilmesi.