[ad_1]
Square Enix, Final Fantasy 7 Rebirth’ın PC versiyonu için büyük 1.002 güncellemesini yayınladı. Ancak, 18 GB gibi etkileyici bir boyuta rağmen, şirket değişikliklerin ne olduğunu açıklamadı.
Resmi açıklamada sadece “oyunun stabilitesinin artırılması ve bazı hataların düzeltilmesi” ifadeleri yer alıyor. Bu kadar.
Bu kısa açıklama, oyuncular arasında şakalara yol açtı. “Bir sonraki güncelleme sadece ‘Oyun Güncellendi’ adını taşıyacak,” diye alay ediyor bir kullanıcı. Diğerleri ise bu yamanın, PlayStation sistem güncellemelerindeki meşhur “stabilite iyileştirmeleri” ile karşılaştırıyor.
PC’de Final Fantasy 7 Rebirth, performans problemleri yaşamasına rağmen, bu yamanın durumu ne kadar düzelttiği bir muamma. Oyunculara sadece bunu kurup değişiklikleri kendileri kontrol etmek kalıyor.
