2021in En İyi Kablosuz Taşınılabilir Oyuncu Kulaklıkları

2021in En İyi Kablosuz Taşınılabilir Oyuncu Kulaklıkları

Oyuncu ekipmanlarının en önemlilerinden biri olan kulaklıklar günümüzde daha da çeşitlenerek oyunculara birbirinden kalitede özellikler sunmakta. Kulaklıkların önemi gün geçtikçe artmasıyla markalarında kulaklık için yapmış olduğu donanımlar paralel olarak artmakta. Hem oyunun atmosferini tam anlamıyla hissetmek hemde ekip arkadaşlarınız ile daha iyi iletişimi sağlamak adına sizler için iyi kulak içi oyuncu kulaklıklarını listeledik. 

Kullanım alanınıza göre değişen kulaklık bulmak zorlaşmaya başlasa da birbirinden ilginç ve kaliteli modellerde artış gösteriyor. Bu kadar çok çeşitin olması kulaklık seçimini biraz zorlaştırabilir. Kulak içi kulaklıklar, kulak üstü modellere göre kolayca taşınması  ve hafifliği gibi birçok kolaylık sunması oyun severler açısından daha cazip geliyor. Günlük yaşantıda da çok rahat kullanılan bu kulaklıklar oyunculara daha cazip geliyor. Her ne kadar avantajları olsa da kulak içi kulaklıklar, kulak üstü kulaklıklar kadar daha iyi bir ses performansı ne yazık ki sağlayamıyor. 

GTW 270 Kablosuz Oyun Kulaklığı

Artıları:  

  • Birden fazla cihaz ile uyumlu olması. 
  • Konfor ve ses yalıtımı için değiştirilebilir kulak içi silikon uçları. 
  • USB-C dongle ile bağlanıldığında fark edilmeyen gecikme.

Eksileri:

  • Çizilmeye yatkın kutusu. 
  • USB-C ile bağlandığında mikrofon devre dışı oluyor. 

Oyun oynamanın dışında bu kulaklıkları günlük yaşantınızda tabletinize notebook'a ve telefonunuza bağlayıp rahatça kullanabilirsiniz. Bluetooth 5.1'i (bağlandığınız cihaza bağlı olarak SBC veya aptX codec'i ile) destekler ve EPOS, toplamda 8 ayrı cihaz ile bağlantı sağlayabilindiğini idda ediyor. Bu eşleştirmeyi yaparken şarj kutusundaki düğmeye basılı tutarak diğer cihazlar ile eşleşilebilir. 

Şarj kutusu ise tamamen metal bir gövdeden olması çizilmsinide beraberinde getiriyor.  USB-C ile şarj olan bu kulaklıklar Türkiye fiyatı 2300 ₺ bandında seyir göstermekte. Toplamda 15 saaate kadar dayanan pil ömrü ve suya dayanıklı olması oyuncular için artı yanlarından birini oluşturuyor. 

Razer Hammerhead Kablosuz Oyun Kulaklığı

Razer Hammerhead True Wireless kulakiçi kulaklığı açılı uçları ve zarif gövde yapısı ile  Apple'ın AirPods tasarımını anımsatmasına rağmen ses kaliteside en az AirPods kadar kalitede olması ve daha uygun fiyatlı olması kulaklığı cezbedici bir havaya sokuyor. Herhangi bir gürültü engelleyicisi olmaması kulaklık için dezavantaj gibi gözükse de tasarımı sayesinde gürültüyü minimize ederek engelliyor ve dış seslerden rahatsız olmuyorsunuz. 

Oyun oynamanın dışında günlük yaşantınızda da oldukça rahat bir kullanıma sahip olan  Razer Hammerhead, sadece 60 ms gecikmesiyle kendi kategorisindeki diğer kulaklıklardan daha iyi bir performans sağlıyor. Suya karşı sertifikalı olması oyuncular için artı sağlayan özelliklerinden sadece biri olarak karşımıza çıkıyor. 

Elite Active 75t Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Geçtiğimiz yılın sonbaharında tanıtılan Jabra Elite 75t donanımsal olarak oldukça iyi özellikler sunuyor. Uzun pil ömrü, özelleştirme seçenekleri, ses kalitesi ve sahip olduğu fiyatıyla kaliteli bir kulaklık arayanlar için uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkan  Jabra Elite 75t, kendi markasının diğer kulaklıklarına göre küçük bir boyuta sahip olması taşınılabilirlik ve estetik açıdan oyuncular için daha cazip hale geliyor. 

Siyah rengiyle Jabra Elite 75t oldukça şık görünen bir kulaklık. Plastik ve lastik kullanılmış ve gerçekten de etkileyici bir görünüm yaratılmış. Aynı zamanda kulaklıkların küçük olması kulaktan çıkacakmış hissiyatı kesinlikle yaşatmıyor. Elite 75t, IP55 sertifikasına sahip olması suya dayanıklılık açısından artı yönünü oluşturuyor. 

Shure SE215 Oyuncu Kulaklığı

Shure SE215 ses izolasyonlu kulaklıklar, dayanıklılık isteyen oyun severler için  mükemmel bir seçim olabilir. İncelemeler, kullanıcıların kötü şartlarda ve hor kullanılmaya karşı oldukça sağlam olduğunu gösteriyor. Profesyonel müzisyenler tarafından test edilen bu kulaklıklar, oldukça kaliteli bir gürültü engelleyicisine sahip olması biz oyuncular için çok önemli özelliklerden biri. 

Shure SE215'in en öneli özelliklerinden biride hem kablolu hemde kablosuz olması. Kullanıcı isteğe bağlı özelleştirilen bu kulaklıklar oldukça kaliteli olması ve diğer kulaklıklara göre daha ucuz olması alınılabilir hale getiriyor.