Шон Мюррей, gizemli emojilerle No Man’s Sky’e bir güncelleme yapılacağının ipucunu veriyor.

Шон Мюррей, gizemli emojilerle No Man’s Sky’e bir güncelleme yapılacağının ipucunu veriyor.

Sean Murray, No Man’s Sky’in oyun direktörü, son tweet’lerinde belirli bir emojiyi kullanarak bir sonraki güncellemeye işaret etmeye başladı. Ancak oyun için son güncelleme olan Omega ve ekspedisyon yaması biraz daha bir ay önce çıkmıştı.

Son güncelleme, Omega, 14 Şubat’ta yayınlandı. Bu güncelleme, 2021’de tanıtılan ve oyuncuların oyununa başladıkları ekipmanları ve gemileri geliştiren, sınırlı süreli etkinlikler olan “Ekspedisyonları” değiştirdi. Güncelleme, bu modun ötesinde diğer değişiklikler getirdi, örneğin oyuncuların öldürdükleri korsan kargo gemilerinden eşyalar çalabilme yeteneği.

Yeni bir güncelleme ipucu ilk olarak düşen yıldız şeklindeki bir emoji ile atılan basit bir tweet ile ortaya çıktı. No Man’s Sky veteranları, bu tür “emoji tweet’lerini” oyunun gelecek içerik güncellemelerinin habercileri olarak tanırlar, her emoji güncellemenin konusuyla ilgilidir. Bu durum, oyun topluluğu arasında spekülasyonlara yol açar ve Murray’nin sonraki tweet’lerde aynı emojiyi tekrar etmesiyle heyecan daha da artar.

Düşen yıldız, uzay keşfi temasına sahip bir oyunda birçok şeyi ifade edebilir, ancak geçen yıl The Game Awards’da No Man’s Sky’in yedinci yıl dönümü şerefine gösterilen fragman, hayranlara 2024 yılında nelerin beklediğine dair ipucu verdi. Fragmanda, uzun zamandır beklenen yeni tasarımıyla birlikte uzay istasyonu sahneleri yer aldı ve veri madencileri bu yeni uzay istasyonu varlıklarını geçen yıl keşfetmişlerdi.

Bu özellik, yaklaşan güncellemede yer alacak mı, önümüzdeki haftalarda ya da aylarda göreceğiz.