Güvenilir Sinema İçeriden Adam, Andrew Garfield’ın Spider-Man hikayesinin henüz bitmediğini belirtti

Güvenilir Sinema İçeriden Adam, Andrew Garfield’ın Spider-Man hikayesinin henüz bitmediğini belirtti

En güvenilir sinema içeriden biri olan Alex Perez, olası bir Yeni Örümcek-Adam 3 filmi hakkında ilginç bilgiler paylaştı.

Ona göre, hayranların tam bir üçleme beklememesi gerekiyor. İnternet dedikodularına göre, bu durumun ana nedenleri arasında Sony Pictures ile Andrew Garfield arasındaki gerilmiş ilişkiler yer alıyor. Aktör, stüdyonun franchise’ın ikinci bölümünün çekim sürecine müdahale ettiğini hatırlamıştır, bu da film kalitesini ve gişe hasılatını olumsuz etkilemiştir ve bu nedenle Tom Holland ile bir başka yeniden başlatmaya neden olmuştur.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş filminin gişe başarısının ardından, Sony Pictures stüdyosunun Garfield’ı geri getirmeye bile hazır olduğu ve aktöre Venom, Morbius, Kraven ve Madame Web filmleri gibi kendi evrenlerinin bir parçası olmasını teklif etriği ancak aktörün yalnızca Marvel ve Kevin Feige‘nin yer alacağı bir filminde çalışmaya hazır olduğunu söyleyerek reddettiğini açıkladı. Bu durum, Yeni Örümcek-Adam 3 için şansların çok düşük olmasının nedeni – Kevin Feige’nin kendi stüdyosunun hakları olmayan, kendi için yabancı bir filmle ilgilenmeyeceğini ve Sony Pictures ile çalışmak istemeyen aktörün kendisinin olası bir nedenidir.

Yine de, Alex Perez belirtti ki, hayranların ümitsizliğe kapılmaması gerekiyor – Örümcek-Adam Garfield’ın kesinlikle tekrar sinemada görüneceği ve hikayesine devam edeceği bilgilerine göre, bu sadece basit bir kameo olmayacak – aktör Marvel filmlerinden birinde tam bir rol alacak. Kullanıcılar mantıklı bir şekilde onun muhtemelen Yenilmezler: Gizli Savaşlar filminde görüneceğini tahmin etmektedir.