2019’da Yeni Assassin Creed Oyunu Gelmeyecek

2019’da Yeni Assassin Creed Oyunu Gelmeyecek

2019’da Assassin Creed Oyunu Yok

2019'da Assassin Creed Oyunu Yok

Ubisoft, 2019’da yeni bir Assassin Creed oyunu çıkarmayacağını ve bunun yerine oyuncuları oyunda tutmak için tasarlanan ek içerikle bu yılki Assassin Creed Odyssey oyununu destekleyeceğini açıkladı. GamesCom’da konuşan Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, Assassin’s Creed Odyssey’in 2018 sürümünün, hem 2017’nin Assassin’s Creed Origins hem de Odyssey’inin aynı anda geliştirildiğini ve Odyssey’nin hemen arkasından bir oyun çıkmayacağını açıkladı.

Guillemot, “Assassin’de 2018 için bir oyunumuz vardı ve bu yıl yeni bir tane daha olacak. Takım ayrı çalışıyordu, bu yüzden diğerinden bir yıl sonra da olsa oyunumuz var. Ama gelecek sene tam teşekküllü bir oyuna sahip olmayacaksın.” dedi.

Bunun, Assassin’s Creed serisinde yepyeni, tam teşekküllü bir oyun yerine, bir spin-off oyunu veya daha küçük bir şey anlamına gelip gelmeyeceği sorulduğunda, Guillemot bunun da olmayacağını doğruladı.

“Assassin’s Creed Odyssey’de pek çok içerik geliyor. Ekip, düzenli olarak, bazı yeni olasılıklar sunmak istiyor. Bu yüzden bu sene Odyssey aldığınızda, aslında birkaç yıllığına olacak.”

Assassin’s Creed‘in yıllık lansman programını durdurma kararına ve Ubisoft’un geliştiricilerine Assassin’s Creed Origins serisini yeniden icat etme zamanını verme kararını yansıtan Guillemot, nihayetinde buna değdiğini söyledi.

“Zaman, ekibine istediklerini gerçekten getirme imkanı verdi. Toplum buna çok iyi cevap veriyor ve Odyssey’le ne getirdiğimizi gördüğümde, Origins ile geri dönen toplumun şaşkın olacağını biliyorum.”

Assassin’s Creed Odyssey, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 5 Ekim’de çıkacak. Antik Yunanistan’da ayarlanan oyunda erkek ya da kadın olarak oynamayı seçebilirsiniz.