2025 yılında Dying Light masaüstü oyunu, kitle fonlaması sayesinde piyasaya çıkacak.

2025 yılında Dying Light masaüstü oyunu, kitle fonlaması sayesinde piyasaya çıkacak.

Techland ve Glass Cannon Unplugged Yayınevleri, Dying Light masa oyunu için Kickstarter’da bir sayfa başlattılar. Masa oyunu için fon toplama, önümüzdeki birkaç gün içinde başlayacak ve çıkış tarihi 2025’in Haziran ayına planlandı. Başlangıç hedefi – 50 bin avroya ulaşmak.

Geliştiricilere göre oyun, “oynanış zarlarına dayalı” ve “görsel olarak etkileyici komboların yaratılması sistemi” ile olacak. Proje ayrıca Techland tarafından oluşturulan iki oyunun “hızlı adapte edilmesini” de vaat ediyor.

Glass Cannon Unplugged, oyunda parkur ve dövüş mekaniği, şehir keşfi sistemi ve gündüz ve gece döngüsünü sunacak. Bu bağlamda hava koşulları, bazı bileşenlerin ultraviyole aydınlatma vasıtasıyla benzersiz özellikler göstereceği için ilginç bir ek olacak.

Proje yaratıcılarına göre, Dying Light masa oyunu, 1-4 oyuncu için ortak oynama odaklı olacak. Dört kahramandan her birine kendi yetenek seti olacak ve rehberlik, kampanyanın ilerlemesiyle şehrin nasıl değiştiğini gösterecek. Her koşucu ve düşman, detaylı minyatürlerle temsil edilecek ve oyun sistemleri, tasarımlarında vurgulanan görev kartları ve zarlar içerecek.

Techland franchise’ından esinlenerek oluşturulan projenin daha fazlasını öğrenmek için sadece resmi sayfasını ziyaret edin. Ve eğer kitle fonlamasına katılmak için katkıda bulunmak istiyorsanız, sadece bildirimleri açmanız yeterlidir.