343 Industries Yeni Bir Halo Bölümü Oluşturmaya Başladı gibi görünüyor

343 Industries Yeni Bir Halo Bölümü Oluşturmaya Başladı gibi görünüyor

343 Industries için geçen yıl hem üzücü hem de keyifli oldu: şirketin başlangıcında yaklaşık 100 çalışanı işten çıkardı, ardından büyük bir düşüş yaşandı, ancak oyuncular, mükemmel 5. sezon: Reckoning ve harika Forge eklemeleri sayesinde Halo Infinite’e geri döndü.

Ve şimdi, görünüşe göre yeni harika maceralar planlıyorlar ve tekrar insanları işe alıyorlar, bunlardan biri de önceden Gears of War, Battlefield ve Forza Motorsport’un sanat yönetmeni olan Chris Matthews oldu. LinkedIn profili üzerinden bu haberi kendisi duyurdu ve Halo’yu heyecan verici yeni bir döneme götüreceğini belirtti:

İnanılmaz derecede huzursuz bir endüstride yeni bir şeyin başlangıcını kutlamak zor, ancak 343 Industries’a stüdyo sanat yönetmeni olarak katıldığım için inanılmaz gurur duyuyorum. Bu, on yıldan fazla bir sürede sanat yönetmeni olarak çalışma, öğrenme ve büyüme sürecinin bir kümelenmesidir ve Halo’nun heyecan verici bir çağa girmesine yardımcı olacağım için sevinmemek elde değil.

Halo topluluğu zaten son açıklamayı tartışıyor, ancak birkaç ay önce 343 Industries’ın kendi Slipspace Engine yerine Unreal Engine 5’te yeni bir Halo’nun geliştirildiği söylentisi dolaştı. Şu anda “yeni heyecan verici çağ”ın ne kadar yeni bir proje ile ilişkili olduğu belirsiz, ancak oldukça mümkün görünüyor.