5 Yıl Sonra GTA 5 PS4, Xbox One ve PC’de Yeni Bir Sürüm Aldı

5 Yıl Sonra GTA 5 PS4, Xbox One ve PC’de Yeni Bir Sürüm Aldı

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5: Premium Online Edition

GTA 5: Premium Online Edition

Grand Theft Auto 5‘in Eylül 2013’te piyasaya sürülmesinden sonra yaklaşık 5 yıl ve 90 milyon kopyanın ardından, geliştirici Rockstar Games bugün açık dünya oyununun “yeni” versiyonunu yayınladı. 85 dolarlık GTA 5: Premium Online Edition, ana oyunu, GTA Online‘ın güncel bir sürümünü ve Criminal Enterprises Starter Pack‘i içeriyor.

Bu paket, GTA $ ‘da 1 milyon dolar ile birlikte gelir, mülkler, silahlar, araçlar ve iş yerleri konusunda yardımcı olacak işler gibi (aşağıdaki tam listeyi görebilirsiniz). The Criminal Enterprises Starter Pack ise aylardır mevcut. Zaten GTA 5‘iniz varsa, başlangıç paketini 40 $ karşılığında kendiniz alabilirsiniz.

PS4, Xbox One ve PC için fiziksel ve dijital mağazalarda satışa sunulacak olan GTA 5’in yeni versiyonunun GTA Online’a odaklanması sürpriz değil. Çevrimiçi mod, mikro ödemeleri hala çok ve fazla para çekerek, son derece popüler olmaya devam ediyor.

GTA Online’nı bu kadar popüler yapan şeyin bir parçası, Rockstar’ın güncellemeleri yayınlamaya ve satışları düzenli olarak yapmaya devam etmesi. GTA V için hiçbir tek oyunculu DLC piyasaya sürülmemiş olsa da, GTA Online, tümü özgür olan bir dizi zengin içerikli güncellemeyi memnuniyetle karşıladı. Bunlar; The Doomsday Heist, Gunrunning, Bikers ve Smuggler’s Run gibi şeyler.

Criminal Enterprises Starter Pack İçeriği:

Özellikleri:
Maze Bank West Executive Office
Paleto Forest Gunrunning Bunker
Senora Desert Counterfeit Cash Factory
Great Chaparral Biker Clubhouse
1561 San Vitas Street Apartment
1337 Exceptionalists Way 10 Car Garage

Araçlar:
Dune FAV
Maibatsu Frogger
Enus Windsor
Obey Omnis
Coquette Classic
Turismo R
Pegassi Vortex
Huntley S
Western Zombie Chopper
Banshee

Silahlar, Kıyafetler ve Dövmeler:
Compact Grenade Launcher
Marksman Rifle
Compact Rifle
Stunt Race & Import / Export Outfits
Biker Tattoos

Eğer GTA Arabaları ve Araçlarını görmek isterseniz GTA 5 Araçları konumuza göz atabilirsiniz. GTA 5 indirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

GTA 5 İndir