Activision, Yenilenmiş Versiyonlar İçin Daha Fazla Çalışıyor

Activision, Yenilenmiş Versiyonlar İçin Daha Fazla Çalışıyor

Activision, eski hitlerinden birkaç tane daha oyuna yenilenmiş versiyon için soyunuyor. Oyunlar bu yıl piyasaya sürülecek. Bu bilgiler ise şirketin üç aylık finansal sonuçlarını özetlediği bir yatırımcı tarafından verildi.

Activision, halihazırda yayınladığı kataloğundan birkaç yenilenmiş versiyon üzerinde çalışıyor. Bu oyunlar bu yıl piyasaya girecekler. Bu bilgiye Twitter’da Niko Partners’ta bir analist olan Daniel Ahmad sayesinde ulaştık.

Activision CFO’su Dennis Durkin (Twinfinite’den sonra) “2020 yılında oyuncularımızın karşısına iyileştirilmiş ve yeniden tasarlanmış işlerle çıkacağız. Muazzam deneyimler sunmak için iş birimlerimiz ve ekiplerimiz portföyümüzden yararlanmaya devam edecek.” şeklinde bir yorumda bulundu.

Son yıllarda söz konusu şirketin eski oyunlarının birkaç yenilenmiş versiyonunu piyasaya sürdüğünü hatırlamakta fayda var. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Crash Team Racing Nitro-Fueled veya Spyro Reignited Trilogy gibi yapımlardan bahsediyoruz. Aslında her biri, eleştirmenler ve oyuncular tarafından iyi karşılanan başarılı yenilenmiş versiyonlar. Yaratıcıları orijinal oyunların ruhunu bozmadan, bazı eksikliklerini geliştirdiler ve 21. yüzyıla layık tamamen yeni görseller hazırladılar.

https://twitter.com/ZhugeEX/status/1225538362335014914

Bu bilgilere sahip olsak da henüz hangi oyunların yenilenmiş versiyonlarının yapılacağı bilinmemekte. Ancak Activision, Pitfall gibi birçok popüler markaya sahip.