Ağa sızdı tam versiyon oyunu Smuta 23 Mart’tan itibaren

Ağa sızdı tam versiyon oyunu Smuta 23 Mart’tan itibaren

Dün Cyberia Nova geliştiricileri, Sputa adlı oyunun demo sürümünü piyasaya sürdü, ancak bir torrent izleyicilerinden birinde aynı zamanda oyunun tam sürümü de sızdırıldı. Sızdırılan sürüm oyunun tam sürümünü içeriyor ve 23 Mart 2024 tarihli.

Beklendiği gibi oldu: Oyunu oynayanların ilk yorumlarına göre, oyun optimizasyonu oldukça kötü – birçok oyuncu güçlü PC’lerde bile takılmaların varlığından şikayet ediyor. Ayrıca kullanıcılar, oyunun maksimum ayarlarda oldukça iyi göründüğünü ancak grafikleri orta ayarlara düşürürseniz, oyunun basitçe tüm aydınlatmayı devre dışı bıraktığını ve tüm nesnelerin düz ve soluk hale geldiğini bildiriyor. Ayrıca, oyuncuların ifadesine göre, karakter geliştirme oyununda çok kötü bir şekilde uygulanmıştır – neredeyse hiçbir şeye etkisi yoktur. Savaş sistemi de daha iyi olabilirdi.

Oyunda birçok hikaye diyalogunun bulunduğu ve genel olarak iyi yazıldığı ve izlenmesinin ilginç olduğu belirtiliyor. Ayrıca kullanıcılar, oyunun oldukça atmosferik ve Slav renklendirme ile dikkat çekici olduğunu belirtiyorlar. Ayrıca, tam sürümde darbeler sırasında kanın bulunduğunu, bu özelliğin demo videolarında olmadığını belirtmek gerekir.

Oyunun resmi çıkışı 4 Nisan’da PC platformunda gerçekleşecek.

PlayGround.ru: İndirme bağlantılarını yorumlarda paylaşmak yasaktır.