Age of Wonders 4 için Primal Fury genişlemesi yayınlandı

Age of Wonders 4 için Primal Fury genişlemesi yayınlandı

Paradox Interactive geliştirici ve yayıncı, Age of Wonders 4: Primal Fury’yi Triumph Studios tarafından yayınladı, oyunun strateji türündeki en yeni içerik paketi. Primal Fury bugün PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarında mevcut. Bu içerik paketi, oyuncuların en cesur hayalleriyle buluşmalarını sağlayan Yabani Kültür üzerine odaklanıyor ve hayvanlar, doğa ve sihir üzerinde kontrol sağlayarak daha önce hiç olmadığı kadar benzersiz deneyimler sunuyor.

Primal Fury’ye ek olarak, Age of Wonders 4 oyuncuları bugün Wolf Update adlı ücretsiz güncellemeyi alacaklar. Bu güncelleme, Age of Wonders topluluğu tarafından istenen oyun özelliklerini, geliştirmelerini ve değişiklikleri içeriyor. Yeniden tasarlanmış bir nekromanti sistemini, müttefikleri savaşa çekmek için askeri sözleşme tekliflerini ve kahraman ekipmanları için tamamen yeni bir rastgele öğe jeneratörünü içeren bu ücretsiz güncelleme, ödüllü fantastik stratejiye yeni seviyeler ve olanaklar ekleyecek. Paradox, tüm oyunculara Age of Wonders 4’ün inanılmaz dünyalarını 29 Şubat – 4 Mart 2024 tarihleri arasında Xbox Game Pass’te ücretsiz oynama fırsatı sunacak.

Age of Wonders 4: Primal Fury içerik paketi, oyunculara krallıkları fethetmenin yeni yollarını keşfetme ve toprağı kontrol altına alma imkanı sunacak. Yeni Yabani Kültür, hükümdarların İmparatorluğu hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak şekillendiren Yabani Hayvanı yönlendirmelerine izin verir. “Büyü Perdesi Kitabı” ve “Fırtına Doğuranlar Kitabı”, “Primal Fury” paketine eklenen yeni büyülerdir ve orduları sihirli bir perdede gizlemeye, denizlerde ve kıyılarda avantaj elde etmeye ve hatta orduları korkunç naga’lara dönüştürmeye olanak tanır.