Alan Wake 2’nin Güncellemesi Başlık Seçeneği ve Screamerların Yoğunluğunu Azaltma İmkanı Ekliyor.

Alan Wake 2’nin Güncellemesi Başlık Seçeneği ve Screamerların Yoğunluğunu Azaltma İmkanı Ekliyor.

Remedy Entertainment’dan Alan Wake 2 için 2024’ün ilk güncellemesi artık PS5, Xbox Series X/S ve PC’de mevcut. Bu güncelleme, oyuncuların daha önce geçtikleri bölümlere geri dönerek koleksiyon eşyalarını veya daha önce kaçırılan öğeleri bulmalarını sağlayan “Bölüm Seçimi” özelliğini ekliyor. Oyunu başarı ve başarılar için tekrar oynamaktan korkanlar rahatlayabilir.

Oyun içi ilerlemenize bakılmaksızın, görevle uyumlu bir envanterle önceden oluşturulmuş bir kayıt oyun içi yüklenecektir. El ile kayıt alma da mümkün olacak. Başka bir harika yenilik – şiddetli anların görsel ve işitsel yoğunluğunu azaltma imkanı da sunuldu.

Bunun dışında, güncelleme hataları düzeltmeler ve kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri sunuyor, grafik ayarları için birçok önceden görüntüleme imkanı, “Zihin Odası” hikayesinde bulunan el yazmalarının bölümlere göre sayılmasını içeriyor ve dahası. Yama notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Alan Wake 2 hakkında daha fazla bilgi için incelememize göz atabilirsiniz. Baharın sonunda çıkacak olan Night Springs ve henüz belirlenmiş bir yayın tarihi olmayan The Lakehouse adlı iki ek paket de geliştiriliyor. Ayrıca Rusça dil desteği için bir bağış kampanyası da kısa bir süre önce başarıyla tamamlandı.