Alistar ct, Alistar Counter, Alistar Counterları – Alistar’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Alistar ct, Alistar Counter, Alistar Counterları – Alistar’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Alistar Counter

Alistar Counter

Alistar counter (Alistar ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Alistar Minotor; Korkunç bir üne sahip her zaman güçlü bir savaşçı olan Alistar, klanının Noxus İmparatorluğu tarafından ölümünün intikamını almak istiyor. Her ne kadar köleleştirilmiş ve bir gladyatörün hayatına zorlanmış olsa da kırılmaz iradesi, onu gerçekten bir canavar olmaktan alıkoyan şeydi. Şimdi, eski ustalarının zincirlerinden kurtulmuş olarak, ezilenler ve güçsüzler adına savaşıyor. Öfkesi de boynuzları, toynakları ve yumrukları gibi önemli bir silah.

Öncelikle LoL karakteri Alistar’ın yeteneklerini hatırlayalım.

Alistar Yetenekler

Zafer Narası
Alistar kükremesine, düşman şampiyonlarını sersemlettiğinde veya yerinden oynattığında ya da yakındaki düşmanları öldürdüğünde güç toplar. Tamamen gücünü topladığında, kendisini ve yakındaki tüm müttefik şampiyonları iyileştirir.

Unufak Et
Alistar zemini parçalayarak yakındaki düşmanlara hassar verir ve onları havaya fırlatır.

Tos
Alistar bir hedefine başıyla tos vurarak hasara neden olur ve hedefi geri savurur.

Ezgeç
Alistar, yakınlardaki düşman birimleri ezer, birimlerin içinden geçer ve bir düşman şampiyonuna hasar verirse yük kazanır. Tam yük dolduğu zaman Alistar’ın bir düşman şampiyonuna karşı gerçekleştirdiği bir sonraki normal saldırı, ek büyü hasarı verir ve onları sersemletir.

Kırılmaz İrade
Alistar vahşi bir kükremeyle, kendisi üzerindeki tüm kitle kontrol etkilerini ortadan kaldırır ve süre boyunca gelen fiziksel ve büyü hasarını azaltır.

Alistar Counterlar’ına (Alistar ct) bir göz atalım.
Alistar ct, Alistar Counter, Alistar Counterları:

Alistar’a Karşı İyi Olan Rakipler

Alistar'a Karşı İyi Olan Rakipler

Alistar’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Alistar'a Karşı Kötü Olan Rakipler