Yeni Deadpool ve Wolverine Filmi Fotoğraflarında Ana Karakterler

Yeni Deadpool ve Wolverine Filmi Fotoğraflarında Ana Karakterler

Bu yaz, sinemalardaki ekranlarda Deadpool’un uzun zamandır beklenen üçüncü filmi gösterime girecek ve Wolverine’in sevilen aktörü Hugh Jackman’in rolünü geri getireceğine ve konuşkan paralı askeri Marvel sinematik evrene resmen dahil edeceğine dair vaatlerde bulunuyor. Hayranlar galanın çıkışını beklerken, yaratıcılar filme olan ilgiyi canlandırmaya karar verdiler ve gelecekteki merkezi karakterlerden birini tanıttılar. Eğlenceli Deadpool ve ana karakterleri gösteren taze fotoğraflar yayınlandı.

Yayınlanan fotoğraflar bilgilendirici olarak adlandırılamaz, ancak bu fotoğraflar şimdiden Deadpool’un tasarımını ve çizgi romanlardaki orijinal görünümü ile uyumluluğunu değerlendirmenize izin verir. Hayranlar filmde olası bir hikaye hakkında teoriler geliştirirken, Deadpool ve Wolverine filmine yönelik yeni bir tanıtım sunumu da internete yüklendi, ünlü Deadpool Corps’un yer aldığı.

Yapımcıların süper kahraman filmi için izleyicilere ne sunduğunu kesin olarak öğrenmek birkaç ay sonra mümkün olacak. Deadpool ve Wolverine filmi 24 Temmuz’da gösterime girecek.