WWE 2K22 Yeni Yüz Tarama Sistemini Tanıttı

WWE 2K22 Yeni Yüz Tarama Sistemini Tanıttı

Visual Concepts'teki geliştirme ekibi, yepyeni bir yüz tarama donanımından başlayarak, yeni sistemleri ve yeniden çalışılmış grafikleri gösteren sahne arkası kliplerini paylaştı.

Klip, WWE yıldızları Booker T ve Ric Flair'ın, iki güreşçinin kameraların yakalanması için çeşitli yüzleri çekmesiyle oyuna tarandığını gösteriyor. Tweet, yeni teçhizatın “her şeyi yüksek hassasiyetli bir 3D heykel ile eşlemek için 80 yüksek çözünürlüklü kamera ve yepyeni bir yazılım” içerdiğini söylüyor.

Geliştirici Patrick Gilmore, WWE 2K22 için yüz taramasının, oyunun yıllardır gördüğünden daha büyük ölçekte yapıldığını da paylaştı.

 

Gilmore, takımın Florida'ya göndermek için ikinci bir fragman yaptığını, ancak teçhizatın ilk olarak 2K20 için taranan ilk süperstar olan California merkezli Bayley tarafından test edildiğini de sözlerine ekledi.

WWE 2K22 ekibi tarafından vaat edilen sahne arkası güncellemelerinin bir parçası olarak , başka bir tweet, yapım aşamasında bir süperstar girişi paylaştı ve video, şovu durduran bir giriş geliştirmenin çeşitli adımlarını gösteriyor.

 

WWE 2K22 ilk olarak bu yılın Nisan ayında Wrestlemania 37'de duyuruldu. Şu an oyun ile ilgili net bir çıkış tarihi ve platform bilgisi yer almıyor.