Alone in the Dark’ın Yeniden Yapımının Yeni Fragmanı, Orijinal Oyunun Eğlenceli Kostümlerini Gösteriyor

Alone in the Dark’ın Yeniden Yapımının Yeni Fragmanı, Orijinal Oyunun Eğlenceli Kostümlerini Gösteriyor

Gelecek ay, Alone in the Dark’ın kült korku oyununun tamamen yeniden düzenlenmiş versiyonu, yeni grafikler, modeller ve hikaye ile PC ve mevcut nesil konsollar için piyasaya çıkacak. Remake’in diğer hoş özelliklerinden biri de Hollywood yıldızları David Harbour ve Jodie Comer’ın oyunun baş karakterlerini canlandırması olacak. Onlar karakterlerin görünüşlerini ve seslerini hediye ettiler, ancak deluxe sürüm sahipleri her zaman 1992 orijinal oyunundaki klasik karakterlere geri dönebilecekler.

THQ Nordic, Alone in the Dark’ın güncellenmiş versiyonunun premium sürümünün ana özelliklerini gösteren yeni bir fragman yayınladı. Oyuncular korku oyununun deluxe sürümünü satın alırlarsa, çeşitli ek içeriğe erişebilecekler. Kullanıcılar herhangi bir zamanda, orijinal oyundan eğlenceli, bizim standartlarımıza göre, kostümleri uygulayabilecekler. Ayrıca, korku oyununun genişletilmiş sürümünde, remake’in yapımıyla ilgili arka plan bilgilerini görmek için geliştirici yorumlarını etkinleştirebilecekler.

Alone in the Dark’ın piyasaya sürülme tarihi 20 Mart 2024 olarak planlanmıştır ve PC, Xbox Series X/S ve PS5 için olacaktır.