Amazon Fallout dizisinin atmosferik fragmanını yayınladı.

Amazon Fallout dizisinin atmosferik fragmanını yayınladı.


Bugün Amazon ve Bethesda, 11 Nisan’da Prime Video kanalında yayınlanacak olan Fallout temalı dizinin ilk tam fragmanını tanıttı. Sezonun sekiz bölümü de prömiyer gününde hemen izlenebilecek.

İlk üç bölümün yönetmeni ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın kardeşi Jonathan Nolan ve onun eşi Lisa Joy ile birlikte Fallout dizisinin yürütücü yapımcısı olarak görev yaptı.

Bethesda temsilcisi Todd Howard (aynı zamanda dizi yürütücü yapımcısı) sanal bir basın toplantısında, Nolan’ın yapımcı şirketi Kilter Films ve tüm oyuncu kadrosunun çalışmalarını yüksek bir takdirle değerlendirdi.

“Fallout 3’ün çıkışından bu yana, 2009’dan beri, bizimle Fallout’u sinema veya televizyona uyarlama teklifiyle gelen birçok insan oldu. Bu konuya çok dikkatli yaklaştık ve Jon’u hem sinemada hem de televizyonda gerçekten sevdim. Birçok kişi bile bana yardım eli uzattı. İlk konuştuğumda, Jon’a karşı bir yakınlık hissettim, sanki onu çok uzun zamandır tanıyormuşum gibi. Oyunları gerçekten çok oynamış gibi duruyor ve yaklaşımı benim düşündüğümle tamamen uyumlu. Bu harika bir işbirliği oldu. Bethesda ekibi için gerçek bir mutluluk – başarıya ulaştıklarını görmek. Fallout’un özelliği çok farklı tonları olmasıdır. Ciddiyet, dram, aksiyon, mizah, nostaljik müzik, dramatik müzik hepsi bu evrende mevcut. Fragman, dizinin çok iyi yaptığı şeyi yapıyor, yani bu farklı unsurları bir araya getirerek yalnızca Fallout’un verebileceği benzersiz bir karışım oluşturuyor. Gerçekten muhteşem bir iş çıkardılar.”