Amazon Prime, Fallout dizisinin ana karakterlerini içeren afişleri yayınladı.

Amazon Prime, Fallout dizisinin ana karakterlerini içeren afişleri yayınladı.

Oyun serisi Fallout‘un dizi uyarlamasının çıkışına bir aydan az bir süre kaldı ve Amazon Prime zaten yoğun bir şekilde reklam kampanyası başlattı. Yakın zamanda Total Films dergisinin makalesi çerçevesinde güç zırhının bir resmini yayınladılar ve şimdi dizinin ana karakterlerini – Sığınak 33 sakinlerinden Lucy, Ghoul Cooper Howard ve Çelik Kardeşlik silahşörü Maximus’u içeren bir dizi afişle tanıttılar:

Proje yönetmeni Jonathan Nolan’ın açıklamalarına göre, üç baş karakter, farklı Fallout oyuncularının oynama tarzlarını göstermek için özellikle seçildi. Nolan, projeyi Fallout 5 ile marka üzerindeki etkisi açısından karşılaştırdı.

Fallout: Steel Kardeşliği'nden benzer karakterler
Fallout: Steel Kardeşliği’nden benzer karakterler

Eğlenceli bir tesadüfe göre, ana karakter kadrosu, oynanabilir karakterler olan Fallout: Steel Brotherhood‘daki karakterlere çok benziyor, burada oynanabilir bir Kara Çelik askeri Cyrus, kız Nadia ve ölümsüz kiralık ghoul Cain bulunmaktadır.

Fallout dizisi 12 Nisan 2024’te çıkacak ve seriye ait genel kanonun bir parçası olacak. Olaylar, 2296 yılında, Fallout 4 olaylarından 9 yıl sonra Los Angeles bölgesinde gerçekleşecek. Çekim yerinden sızdırılan fotoğraflara göre, Fallout: New Vegas ile hikaye bağlantısı beklenmektedir.