AMD Radeon Ekran Kartları İçin Crimson ReLive 17.10.1 Sürücülerini Yayınladı!

AMD Radeon Ekran Kartları İçin Crimson ReLive 17.10.1 Sürücülerini Yayınladı!

AMD Radeon Ekran Kartları İçin Crimson ReLive 17.10.1 Sürücülerini Yayınladı!

En yeni Crimson ReLive sürücüsü, Middle-earth: Shadow of War ve The Evil Within 2’ye yenilikler getiriyor. Warhammer II ve Forza Motorsport 7 için optimize edilmiş GPU sürücülerinin çıkmasından iki hafta önce AMD, Middle-earth: Shadow of War ve The Evil Within 2’ye odaklanarak yeni bir Crimson ReLive sürümü hazırladı(Her iki oyun için de GeForce ekran kartı sahipleri için optimizasyonları bulunduran Nvidia sürücüleri de yeni çıktı).

Warhammer II ve Forza Motorsport 7 için optimize edilmiş GPU sürücülerinin çıkmasından iki hafta önce AMD, Middle-earth: Shadow of War ve The Evil Within 2’ye odaklanarak yeni bir Crimson ReLive sürümü hazırladı(Her iki oyun için de GeForce ekran kartı sahipleri için optimizasyonları bulunduran Nvidia sürücüleri de yeni çıktı).

Radeon GPU sahipleri Crimson ReLive 17.10.1 ile bu iki oyunda en iyi performansı elde edecekler. En yeni sürücü sürümü, her iki oyun için de Radeon Chill profillerini ekliyor. Radeon Chill ise, genel güç kullanımı, daha düşük temps değerleri ve uzun pil ömrü gibi yararları sağlamakta.

Sürüm notlarında birkaç sorunun düzeltildiğinden bahedilmekte. Birincisi Eyefinity’de ön çerçeve telafisi uygulanamaması sorunu. Diğeri ise çoklu GPU kullanan bazı kullanıcıların Dirt 4’te lastik grafiklerinde bozulma görmesine neden olan bir hata.

AMD ”Windows 7 kullanan Çoklu GPU kullanıcılarının dikkat etmesi gereken bir nokta da en son Crimson ReLive sürücülerine yükseltme yaparken sistemleri kilitlenme ve çökme tehlikesi geçirebilir” demekte.

Bilinen diğer sorunlar da şunlardır:

  • Forza Motorsport 7’de oyunda HDR özelliği açıldığında bazı HDR ekranlarında bozulma yaşanabilir.
  • Kararsız Radeon WattMan profilleri, sistem ani kapandıktan sonra varsayılana geri yüklenemeyebilir. Buna geçici çözüm sistemi yeniden başlatıp ayarları varsayılanlara getirmektir.
  • Wattman, belirli yapılandırmalarda kullanıcı tarafından ayarlanmış gerilim değerlerini uygulamakta başarısız olabilir.
  • Radeon Settings, oyun profillerini Radeon Software’in ilk kurulumundan sonra uygulamada sıkıntı çıkarabilir.
  • Overwatch bazı sistem yapılandırmalarında rastgele veya aralıklı olarak hata verebilir.
  • GPU Ölçeklemesi, bazı DirectX11 uygulamaları üzerinde çalışmayabilir.
  • İkincil görüntüler, ekran / sistem uyku moduna girdiğinde veya içerik oynatma hazırda bekletildiğinde bozulma veya yeşil ekran olarak görülebilir.
  • Radeon RX Vega Serisi grafik ürünlerinde Radeon ReLive ile kayıt yaparken GPU kullanımı ve saat hızları yüksek seviyelerde kalabilir. Buna geçici çözüm Radeon ReLive’ı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmektir.

Yeni sürücü paketini buradan indirebilirsiniz.

AMD Radeon Ekran Kartları İçin Crimson ReLive 17.10.1 Sürücülerini Yayınladı!