American Horror Story: Cult Ana Başlıkları Politik

American Horror Story: Cult Ana Başlıkları Politik

American Horror Story: Cult sezonunun karakterleri arasında Harrison Wilton olarak Billy Eichner, Ivy Mayfair-Richards olarak Alison Pill, Winter Anderson olarak Billie Lourd, Dr. Rudy Vincent olarak Cheyenne Jackson ve Dedektif Samuels olarak Colton Haynes bulunur. Sezonda ayrıca Sarah Paulson, Evan Peters, Emma Roberts ve Adina Porter olacak. Ryan Murphy aynı zamanda American Horror Story: Freak Show‘dan Twisty the Clown’un geri döneceğini belirtti. 

Emmy, Golden Globe ve AFI Ödüllü ortak yaratıcılardan Ryan Murphy ve Brad Falchuk’tan oluşan bu seri FX’e geri dönecek. Altıncı sezon, American Horror Story: Roanoke, yakın zamanda saç ekimi, makyaj ve ses düzenleme kategorilerinde dört Emmy Ödülü’ne aday gösterildi. American Horror Story serisi, önceki altı sezon boyunca 28 kez Emmy adaylığı ve dört Emmy ödülü aldı. Dizinin yapımcılığı Twentieth Century Fox Television tarafından yapılmaktadır. 

American Horror Story Ocak ayında iki sezonu daha açıklandı. Sezonun ilk bölümü 5 Eylül 2017 Salı günü FX kanalında yayınlanacak. 

American Horror Story: Cult Fragman

American Horror Story: Cult

American Horror Story: Cult