Amnesia Collection Ücretsiz

Amnesia Collection Ücretsiz

Ücretsiz Amnesia Collection

Ücretsiz Amnesia Collection

Her zaman olmayacağı gibi, Humble Mağazası sınırlı bir süre için ücretsiz bir oyun hazırladı. Ama aslında bu duruma göre, söz konusu oyun aslında iki tane tam teşekküllü oyunlardan. Yani iyi olanlardan oluşan bir derlemedir.

Şuan, Humble Amnesia Collection‘ı ücretsiz bırakıyor. Bu, The Chinese Room ve Frictional Games’den oluşan 2010 Amnesia: The Dark Descent ve 2013 Amnesia: A Machine for Pigs adlı iki oyun koleksiyonudur. Bunlar, oynamaya değer iki korku oyunudur. Amnesia Collection bu ikisini ayrı ayrı alacağınız zaman genellikle 35 dolar ya da 40 dolar karşılığında gelir.

Oyunlara sahip olabilmek için ücretsiz bir Humble hesabına ihtiyacınız olacak. Kitlenizi kütüphanenize ekledikten sonra, Steam hesabınıza eklemenize izin veren bir Steam anahtarına sahip olabilirsiniz. Her iki oyun Windows, OS X ve Linux (veya SteamOS) üzerinde oynanabilir ve sistem gereksinimleri oldukça ılımlıdır. Oyunlara buradan ulaşabilirsiniz. Unutmayın oyunları ücretsiz alabilmek için sadece iki gün süreniz var.

Kaynak: 1