Birinci Şahıs Psikolojik Korku Oyunu DreamBack VR Piyasaya Sürülüyor

Birinci Şahıs Psikolojik Korku Oyunu DreamBack VR Piyasaya Sürülüyor

Bazı olayları aşabilmeniz için geçmişinizle yüzleşmeniz gerektiğini söylerler, unutmak gerçek bir tedavi yöntemi değildir, sadece geçici bir kaçış yoludur. Peki ya geçmişin seni öldürebilirse? Sanal gerçeklik oyunu olan DreamBack VR kategorisinde yer alan birinci şahıs psikolojik korku oyunudur. Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Come Over'ın yaptığı oyun, yarın 24.99 $/ 24.99 €'dan satışa sunulacak. Ayrıca kısa bir süreliğine oyunu piyasaya sürüldükten sonra %10 indirimle satın alabilirsiniz. Hayatınızın en kötü olaylarından birini yaşadığınız gizemli Rickfford Konağına geri dönmeye hazır mısınız?

DreamBack VR'de, terk edilmiş bir Victoria köşkünde travma yaşatacak bir deneyimden sonra zihinsel ve ruhsal olarak oldukça etkilenen bir karakteri yönlendireceksiniz. Kırık bir elektrik hattını onarmak için çağrıldıktan sonra, geceyi ürkütücü Rickfford konağında geçirmek zorunda kalacaksınız. Hayatınızı hipnoz yoluyla değiştiren geceden sonra şeytanlarla yüzleşeceksiniz.

DreamBack VR inceleme tuşları artık kullanılabilir. Kendi anılarınızdan kurtulmaya hazır mısınız?

DREAMBACK VR HAKKINDA

 

DreamBack VR, ürkütücü Rickfford Konağını keşfettiniz, gizemlerini çözmeye ve akıl sağlığınızla olan deneyimden kurtulmaya çalıştığınız bir sanal gerçeklik, birinci şahıs psikolojik korku oyunudur. Aylar önce, terk edilmiş Victoria döneminden kalma bir arazide arızalanmış bir elektrik hattını tamir etmek için çağrıldınız. Olanlar da o geceden sonra olacak.

 

TEMEL ÖZELLİKLER

VR'ye özel bir oyun olarak tasarlanan, tamamen etkileşimli ve ayrıntılı sürükleyici bir ortamda tüm detayları hissedebilirsiniz.

Ürkütücü Rickfford Konağını keşfedin ve gizemlerini gözlem ve sezgi yoluyla, savaş veya eylem odaklı bölümler olmadan çözün.

Dinamik mekansal ve binoral ses ile istikrarlı kare hızları ve adaptatif grafik seçenekleri yanı sıra sürükleyici ses ve olağanüstü görsel ile kalitenin keyfini çıkarın.