Anthem 2.0 Onaylandı – BioWare, Oyunda Birçok Şeyi Değiştirecek

Anthem 2.0 Onaylandı – BioWare, Oyunda Birçok Şeyi Değiştirecek

Geçen hafta sonu, oyuncular Anthem’deki lafta bitmemiş tatil kutlamalarını dinlese de, bazıları ise bunun sadece BioWare’in tembelliğine yordu. Casey Hudson’ın stüdyonun resmi bloguna bugün paylaşım yapması bu tahminleri doğruluyor. Geliştiriciler oyunu basit bir güncelleme veya eklenti ile başaramadıkları için sıfırdan yeniden oluşturmak istiyorlar. Bu nedenle önümüzdeki aylarda, oyunun temel yönlerine odaklanarak, kullanıcıları zorluklarla ve ganimetlerle oynamaya motive ederek, oyunun “uzun vadeli yeniden tasarımı” üzerinde çalışmayı planlıyorlar.

Casey Hudson’ın paylaşımı Kasım ayındaki söylentileri doğruladı. Raporlara göre, BioWare’in Anthem 2.0 veya Anthem Next adını verdiği bu projeye büyük değişiklikler planlaması gerekiyordu. Zaten o sırada, ganimet ve ilerleme sistemlerinde değişikliklerin yanı sıra oyunun temel öğelerinin genel olarak yeniden işlenmesinden bahsedildi. Ne yazık ki, resmi bir bilgi beklemek zorundayız. BioWare başkanı, şimdiye kadar büyük bir ilerleme kaydedilmediğini gösteren bu özel takımın düşünme ve test etme zamanı vermek istediklerini vurguladı.

Elbette bu, Anthem oyuncularının gelecek aylarda geliştiricilerin hiçbir şey yapmadan duracakları anlamına gelmiyor. Casey Hudson, sezonluk güncellemelerin yayınlanmasına rağmen, oyunda daha fazla etkinliği göreceğimize söz verdi. Bu ayın sonunda oyunun çıkışının yıldönümü kutlaması olacak. Şimdilik sadece Anthem Next’in başarılı olacağını umuyoruz.