Dragon’s Dogma 2’nin “Savaşçı” Sınıfına Ayrılan Yeni Fragmanda Yakın Dövüşte Güçlü Yetenekler (Note: The original title is in Russian, so the Turkish translation may not be accurate. Some words may not have direct translations and may need to be adapted for the target language.)

Dragon’s Dogma 2’nin “Savaşçı” Sınıfına Ayrılan Yeni Fragmanda Yakın Dövüşte Güçlü Yetenekler

(Note: The original title is in Russian, so the Turkish translation may not be accurate. Some words may not have direct translations and may need to be adapted for the target language.)


Yaklaşık bir aydan biraz fazla bir süre sonra, üçüncü şahıs bakış açısına sahip olan Dragon’s Dogma’nın devam oyununun uzun zamandır beklenen çıkışı gerçekleşecek. Capcom’un yeni RPG’si, oyun haritasında rahatsız edici işaretçiler, görev panoları ve hızlı seyahat özellikleri olmadan oyunculara gerçekçi bir açık dünya vaat ediyor. Dragon’s Dogma 2’nin yaklaşan çıkışı şerefine, geliştiriciler, oyuncuları başlangıç sınıflarıyla daha detaylı bir şekilde tanıştırmaya başlıyor. Yeni fragman, “Savaşçı” sınıfıyla oynarken beceriler ve yeteneklere adanmış durumda.

Dragon’s Dogma 2’de Savaşçı sınıfı, yakın dövüşü tercih eden oyunculara odaklı bir sınıftır. Hem savunmada hem de saldırıda aynı derecede etkilidir, ancak düşmanlarla kısa mesafede savaşmayı tercih eder. Savaşçılar kalkan ve kılıç ustasıdır. Düşman sıralarının içinden geçebilir ve güçlü darbeler indirebilirler, ayrıca birlikte hareket ettikleri takım arkadaşlarının sırtını daima korumaya hazırdırlar.

Hatırlatmak gerekirse, daha önce Capcom sanatçıları, orta çağın güzel ve otantik bir dünyasını nasıl yarattıklarını anlattılar.

Dragon’s Dogma 2’nin çıkışı, PC, PS5 ve Xbox Series X|S için 22 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek.