Anthem Çıkış Tarihi Duyuruldu

Anthem Çıkış Tarihi Duyuruldu

Anthem

Anthem

BioWare, EA’nın E3 2018’deki ilk basın toplantısında, 10 yıldan bu yana ilk yeni IP’si olan Anthem hakkında daha fazla bilgi ortaya koydu. EA’nın E3 2018 vitrini, oyunun çıkış tarihini açıklamadan önce, Anthem’in genişletilmiş bir tartışma ve oyun demosu ile sona erdi. Ayrıca şimdi ön sipariş verebilir ve karşılığında bonus alabilirsiniz.

Anthem‘i önceden sipariş eden herkes VIP demo erişimi ve oyun içi Founders banner’ı alır, ancak seçtiğiniz sürüme bağlı olarak daha fazla içerik alırsınız. Standart sürüm, efsanevi bir silah ve Ranger Javelin için Legion of Dawn Armor Pack ile birlikte geliyor.

Lansmandan sonra Legion of Dawn‘ı sipariş eden veya satın alan herkes, Standart sürüm ile birlikte gelen de dahil olmak üzere, Legion of Dawn Armor Packs’in tam setini alacaktır. Bu, sadece Ranger’ın değil, Javelin’in her sınıfının kendi zırhını alacağı anlamına gelir. Dawn of Legion sürümü alıcıları da bir Ranger Javelin donanım eki, dijital film müziği ve daha fazlasını alacaktır.

Oyunu erken oynamak için de yollar var. Origin Access Premier üyeleri 15 Şubat’ta sınırsız erişime sahip tam PC versiyonunu elde edecekler. EA Access ve Origin Access Basic üyeleri ise 10 saatlik Play First Trial sürümüne sahip olacaklar. Anthem, 22 Şubat 2019’da PS4, Xbox One ve PC’de piyasaya çıkacak.