Anthem VIP Demo Detayları Açıklandı

Anthem VIP Demo Detayları Açıklandı

Anthem VIP Demo

Anthem VIP Demo

EA, BioWare tarafından geliştirilen yaklaşan multiplayer RPG Anthem‘in her iki demosu için ek detaylar ortaya koydu. İlk demonun bir parçası olmak için belirli şartları yerine getirmeniz gerekecek, ancak ikincisi tüm oyuncular için açık olacak.

Anthem’in VIP demo‘su 25-27 Ocak 2019 tarihleri arasında olacak. Buna katılmak için, Anthem’e ön sipariş vermeniz veya EA Access veya Origin Access’in abonesi olmanız gerekiyor. Anthem’in VIP demosunda oynarsanız, resmi olarak başladığında oyunda özel bir öğenin kilidini açarsınız. Normal Anthem demosu ertesi hafta 1-3 Şubat arasında gerçekleşecek. Bu demoya katılmak için indirmek dışında bir şey yapmanıza gerek yoktur.

Anthem‘in baş yapımcısı, bu demoların oyun için uygun olmadığını açıklığa kavuşturmak istediğini söyledi. Demoyu oynarsanız, oyunun başlangıcından başlamayacaksınız, bunun yerine mücadelenin ortasından bir kısım olacak. Demoda yapılan ilerlemeler de, oyun başladığında oyunun geri kalanına taşınmayacak.

Anthem’de bir başlangıç yapmak istiyorsanız, EA Access veya Origin Access’e abone olmanız gerekir. Her iki hizmet de, 15 Şubat’ta oyunu oynamanıza olanak tanıyor.

Anthem’in ötesine bakıldığında BioWare, Mass Effect‘in geleceği üzerinde çalışmakta olduğunu göstermişti. Dragon Age‘in bir sonraki bölümü için yeni bir fragman da 2018 Oyun Ödülleri‘nde ortaya çıktı. Yine de her iki projeyle ilgili detaylar hala azdır.

Anthem, 22 Şubat 2019’da Xbox One, PS4 ve PC için çıkacak.