Dragon’s Dogma 2 için büyük bir DLC hakkında bilgi ortaya çıktı.

Dragon’s Dogma 2 için büyük bir DLC hakkında bilgi ortaya çıktı.

4Chan forumunda, Dragon’s Dogma 2 için önemli bir DLC hakkında detaylar ortaya çıktı ve olaylar başka büyük bir konumda gerçekleşecek.

Ancak, bilginin şüpheli bir itibara sahip bir forumdan geldiği göz önünde bulundurulmalı, bu yüzden her şeyi bir miktar şüpheyle ele almak gerekiyor. Üstelik daha önce Capcom’un oyun için başka bir gelişme planladığına dair bilgiler ortaya çıkmıştı. Ancak sadece bugün Japon yayıncının olası DLC’lerle ilgilenen oyuncuları incelediğini öğrendik.

The Dragon Princess DLC, ilk oyunun Dark Arisen’ından çok daha büyük olacak, ancak temel oyundaki içeriği değiştirmeyecek. Yeni bölge – Kuzey Avrupa ülkelerine dayanan Galasia adındaki bir ülkenin bataklıkları ve tundraları, yaklaşık olarak oyunun ana haritası büyüklüğünde olacak. Bu bölgeye, Vervort’un doğusundaki belirli noktalardan ulaşılabilecek.

Hikaye, başka bir ejderha tarafından seçilen başka bir Uyanış’ı anlatıyor. Bu DLC, temel oyunu tamamladıktan sonra yalnızca erişilebilir olacak, ancak bölgeye oyunun herhangi bir anında gidilebilecek. DLC’nin fiyatı yaklaşık $29,99 olacak ve Capcom tarafından şimdiye kadar yapılan en büyük DLC olacak; üstelik bunun üzerinde çalışmalar, temel oyunla eş zamanlı olarak yürütüldü.

Oyunda yaklaşık 10 yeni büyük yaratık ve düzinelerce yeni düşman türü ortaya çıkacak; bilgi kaynağı devasa bir kar trollü, dev bir ayı, zehirli bir wyvern ve Cerberus’u gördü.

Çıkış tarihi Kasım ayında olacak, ancak muhtemelen yayın tarihi ertelenecek.