Anthem’e PC Test Sunucusu Geliyor

Anthem’e PC Test Sunucusu Geliyor

Anthem PC Test Sunucusu

Anthem PC Test Sunucusu

BioWare, oyunun insanların hangi yönlerinden zevk aldığını ve hala neye ihtiyaç duyulduğunu daha iyi anlama umuduyla, Anthem için bir PC test sunucusu başlatmayı planlıyor. Yeni test sunucusu için duyuru, burada Reddit’e gönderilen bir Anthem geliştirme güncellemesine dahil edildi.

Test sunucusunun Xbox One veya PS4’e genişletme olasılığı da vardır. BioWare, “Geri bildiriminizi almak ve sizin için eğlenceli olduğunu düşündüğünüzü bize söylemeniz için daha fazla yol sunmak istiyoruz. Bunu kolaylaştırmak için, ana özelliklerle birlikte hayata geçirmeden önce geri bildiriminizi alma fırsatı sunan bir Oyuncu Geri Bildirim Ortamı (PFE) tanıtmayı planlıyoruz (kısa vadede yalnızca PC için).

Anthem’in son güncellemesi, oyunun ana mücadelesini tamamladıktan sonra ulaşılabilen The Sunken Cell adlı yeni bir kale tanıttı. Güncelleme hayranların uzun süredir istediği özellikleri de ekledi. Aynı zamanda birkaç dengeleme değişikliği ve hata düzeltmeleri de uygulandı. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.