Yeni Anthem Güncellemesi, Görevler Sırasında Javelin Donanım Yükünü Değiştirmenize İzin Veriyor

Yeni Anthem Güncellemesi, Görevler Sırasında Javelin Donanım Yükünü Değiştirmenize İzin Veriyor

Yeni Anthem Güncellemesi

Yeni Anthem Güncellemesi

BioWare, Anthem için yeni bir güncelleme yayınladı, birkaç dengeleyici değişiklik ve özellik tanıttı. Yama 1.1.0 adı verilen güncelleme, Anthem’in ana mücadelesini tamamladıktan sonra kullanıma hazır olan The Sunken Cell kalesini ekliyor. Güncellemede sunulan yeni özelliklerin çoğu, bir görev sırasında Javelin donanım yükünü değiştirme kabiliyeti gibi oyuna uzun süredir istenen özellikleri ekliyor.

Yama 1.1.0, Fort Tarsis’teki ilgili kurullardan sözleşme seçmeye ihtiyaç duymasının aksine, herhangi bir seferin başlangıcından itibaren sözleşmeleri seçmenize izin verir. Ayrıca Fort Tarsis’e ve Javelin’e geri dönmek yerine bir sefer tamamladıktan hemen sonra yeni görevleri başlatabilirsiniz. Yama 1.1.0, görevler, kaleler ve serbest oyun sırasında Forge’a erişmenize izin verir, böylece ilk önce Fort Tarsis’e geri dönmenize gerek kalmadan yeni donanım yükleri deneyebilirsiniz.

Anthem’de bazı genel değişiklikler de yapıldı. Oyuna, birleşik, patlatıcı ve primer yeteneklerinin tam olarak nasıl çalıştığını açıklayan yeni bir korteks girişi eklendi. Oyuna üç yeni Masterwork bileşeni de eklenmiştir. Genişletilmiş bir keskin nişancı tüfeği şarjörü, makineli tabancalar ve otomatik toplar için hızlı oyuk cephane, ağır tabancalar ve el bombası fırlatıcıları için genişletilmiş özel silah şarjörleri.

Kalan değişiklikler hata düzeltmeleri ve küçük değişikliklerdir. Örneğin, Arcanist Loyalty 3 ganimetinin PS4’te kilitli kalmasına neden olan hata, sorun bildirimlerinin doğru görünmemesine neden olan sorun gibi çözüldü. Donanım girişlerinin yanı sıra kortekste yeni kapsül ve patlatıcı simgeleri de eklenmiştir.

Anthem’in son güncellemesinin tam yama notları oyunun ana web sitesinde buradan bulabilirsiniz. Anthem Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Oyunun sistem gereksinimlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Anthem Sistem Gereksinimleri