Apex Legends İlk 10 Gününde 16 Binden Fazla Kişiyi Banladı

Apex Legends İlk 10 Gününde 16 Binden Fazla Kişiyi Banladı

Apex Legends dünyaya sunulduğundan beri iki haftadan az bir zaman geçti. Şu anda henüz toy olan Respawn Entertainment ekibinin birçok sorunun üstesinden gelmesi gerekecek. Birçok yayıncı keskin nişancılardan sıkılıp Fortnite’dan ve Buglardan sıkılıp PUBG’den Apex Legends’e geçiş yapmıştı.

Respawn, oyuncularını potansiyel hilecileri bildirmeye ya da şüpheli oyuncunun video kanıtlarını alıp, hack’lerin ilerlemesini durdurmak için uygun önlemlerin alınabilmesi için onlara göndermeye çağırdı.

Oyun kısa zaman içinde 25 milyondan fazla indirmeye ulaşmıştı ve bu yüzden hatalarla ve gelen taleplerle başa çıkabilmek ve sunucu geliştirmelerini karşılayabilmek için Apex Legends ekibi 24 saat boyunca sürekli optimizasyon yapıyor.

Şu anda, Apex Legends, Sony PlayStation 4 konsollarında, Microsoft Xbox One konsollarında ve PC’lerde erişilebilir durumda. En büyük rakipleri PUBG ve Fortnite’in Android ve iOS’ta da mevcut olması Apex için bir dezavantaj. Apex Legends’ın akıllı telefonlara ulaşması biraz zaman alabilir, Apex oyuncu kitlesini korumak istiyorsa buna önemli bir destek vermeli.