Apex Legends Sezon 1 Battle Pass Çıktı

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass Çıktı

Apex Legends Sezon 1

Apex Legends Sezon 1

Oyunun ilk sürümünden yaklaşık bir buçuk ay sonra Apex Legends‘ın 1. Sezonu başladı. Oyunun Wild Frontier Battle Pass‘ı, PS4, Xbox One ve PC’de satın alınabilir ve Respawn‘ın popüler battle royale oyununda, yeni bir skin, stat tracker ve diğer özel ödüller sunar. Bu, yeni oynanabilir legend Octane‘ı da ekleyen yeni bir Apex Legends güncellemesinin parçası olarak geliyor.

Fortnite’ın kendi sezonluk Battle Pass’ında olduğu gibi, Wild Frontier Battle Pass’ı 950 Apex Coins mal oluyor, bu da kabaca $10 / £8 eşittir. Başlamak için istekli iseniz, EA ayrıca ilk 25 kademenin kilidini hemen açacak ve bu ödüllere anında erişmenizi sağlayacak 2,800 Apex Coins için bir Battle Pass paketi sunuyor.

Apex Coins, Legends’ın premium para birimidir. Tipik olarak sadece gerçek parayla satın alınabilir, ancak bazılarına ücretsiz olarak ulaşmanın başka yolları da vardır. EA/Origin Access’e kaydolarak 1,000 Apex Coins kazanacaksınız; bu, bir aylık abonelik için başvurursanız, % 50 indirim anlamına gelir. Ayrıca Battle Pass seviyesini yükselterek 1,000’e kadar Apex Coins kazanabileceksiniz.

Fortnite’da olduğu gibi, Apex Legends Battle Pass’ında seviye atladığınızda ödüllerin kilidini açacaksınız ve sadece satın aldığınız için otomatik olarak üç özel karakter skini alacaksınız. Bununla birlikte, pass almaya karar vermeseniz bile, yine de bir kaç ödül kazanabileceksiniz.

Ancak Fortnite’dan farklı olarak, Apex Legends’ın Battle Pass’ı herhangi bir challenges sunmuyor. Respawn’a göre bu, oyuncuların, anlaşmalı görevleri kontrol etmek için çabalamaktan ziyade, oyunun giriş ve çıkışlarını öğrenmeye odaklanmalarını sağlamak için kasıtlı bir karardı.

Apex Legends Battle Pass’nın burada nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca oyuna Apex Legends’ın en yeni oynanabilir karakteri Octane da gelmiştir. Ancak, Battle Pass’ın bir parçası olarak dahil edilmedi. Bunun yerine, oyuncuların onu oyun içi mağazadan ayrı olarak 12,000 Legend Tokens veya 750 Apex Coins için satın almaları gerekecek.