Apex Legends Sezon 1 Battle Pass Fiyatı Fortnite ile Aynı

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass Fiyatı Fortnite ile Aynı

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass Fiyatı

Apex Legends Sezon 1 Battle Pass Fiyatı

Epic‘in popüler battle royale oyunu Fortnite gibi, Respawn‘ın Apex Legends‘ı da, oyuncuların yeni kozmetik eşyaların ve diğer ödüllerin kilidini açabilecekleri her sezon ücretli bir Battle Pass sunacak. İlk Battle Pass, 19 Mart’ta PS4, Xbox One ve PC’de canlı yayınlanacak ve yayınlanmasından önce yayıncı EA, ne kadara mal olacağı da dahil olmak üzere bir miktar yeni ayrıntı paylaştı.

Sezon 1 Battle Pass, Apex Legends’ın oyun içi mağazasından 950 Apex Coins’e (kabaca 10 $) satın alınabilir. Bu Fortnite Battle Pass ile aynı fiyattır. Benzer şekilde, EA aynı zamanda ilk 25 seviyenin kilidini hemen açacak ve bu ödüllere anında erişmenizi sağlayacak bir Battle Pass paketi sunuyor. Bu seçenek 2,800 Apex Coins’e mal olacak.

Bir Battle Pass’ı baharda yaparsanız, ek bonus olarak üç özel skinin kilidini otomatik olarak açacaksınız: Lifeline Revolutionary, Wraith Survivor ve Mirage Outlaw. Bununla birlikte, pass’ı satın almasanız bile, bir Wild Frontier Legends skini ve beş Apex Paketi de dahil olmak üzere ücretsiz olarak bir kaç ödülün kilidini açabileceksiniz.

Sezon 1 Battle Pass, silah skinleri, afiş çerçeveleri, XP güçlendirmeleri dahil olmak üzere 100 aşama ödül sunar. Ayrıca, Battle Pass’ı sezon boyunca yükseltirken, potansiyel olarak herhangi bir gerçek dünya parası harcamadan gelecek sezonun Battle Pass kazanmanıza izin verecek olan 1,000 Apex Coins kazanacaksınız. Apex Legends Battle Pass’ın burada nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Battle Pass ile lanse edilecek olan diğer şey ise, Apex Legends’ın en yeni oynanabilir karakteri, daha önce sızdırılmış olan Octane. Ancak Octane, Battle Pass’ın bir parçası olarak dahil edilmeyecek; aksine, Mirage ve Caustic gibi 12,000 Legend Tokens veya 750 Coins için ayrı olarak satın alınabilecek.