Apex Legends Sezon 2 Harita Değişiklikleri ve Yeni Karakter ile Geliyor

Apex Legends Sezon 2 Harita Değişiklikleri ve Yeni Karakter ile Geliyor

Apex Legends Sezon 2

Apex Legends Sezon 2

Respawn, Apex Legends Sezon 2‘nin ilk somut detaylarını Haziran ayında E3’ten hemen önce yapılan EA Play etkinliğinde paylaşacak. Şirketten yapılan açıklamada, bu ilk sezon battle pass’daki eksikliklerin bir kısmı kabul edildi. Açıklama, haritadaki ilk değişiklikler de dahil olmak üzere, gelecek olan yeni içeriğin bir kısmını tanıtmaya devam ediyor.

Stüdyo EA blogunda bir notta, “Sezon 1 hakkındaki tüm geri bildirimleri gördük ve yaptığımız iyileştirmeleri size göstermeyi dört gözle bekliyoruz. Sezon 2 için daha anlamlı içerikli bir Battle Pass, yeni bir Legend’ın tanıtımı, yeni bir silahın çıkışını bekleyebilirsiniz… ve Kings Canyon’un sonsuza dek aynı kalmasını beklemiyordunuz, değil mi?” dedi.

Sezonluk yol haritası ayrıca Sezon 2‘nin Haziran ayında başlayacağını belirtti, bu nedenle ilan edilmesi ile güncelleme arasında fazla zaman kalmayacak. Yol haritası ayrıca, her sezonun battle pass’a ek olarak yeni karakterler, eşyalar ve silahlar çıkabileceğini belirtiyor. Ama Respawn, haritayı değiştirmek hakkında çok fazla konuşmadı. Tamamen yeni bir harita yerine PUBG‘de görüldüğü gibi yeni ana alan ve unsurların tanıtıldı.

Bu, stüdyonun blogda belirtildiği gibi “geleceğe daha fazla görünürlük sağlama” konusundaki yeni taahhüdünün bir parçası. Tabii bu her şeyi duyacağımız anlamına gelmiyor. Ama daha şeffaf olmaya çalışıyorlar diyebiliriz.