Apex Legends Yeni Karakter Octane Çıktı – Octane’nın Yetenekleri

Apex Legends Yeni Karakter Octane Çıktı – Octane’nın Yetenekleri

Apex Legends Octane

Apex Legends Octane

Apex Legends‘ın karakter listesine ilk yeni eklenen oyunun ilk sezonunun bir parçası ve ilk battle pass ile birlikte yayında. Battle Pass’ın bir parçası olarak birçok harika şey var, ancak yeni Octane karakteri kesinlikle en büyük katkı. Octane oyunu, hıza odaklanarak değiştiriyor. Hızlı saldırmak ve düşmanları kuşatmaktan faydalanan bir karakter. Ve Apex Legends’taki tüm karakterlerde olduğu gibi, Octane da bir dizi havalı skinlere sahiptir.

Octane agresif bir karakterdir, bu yüzden onu kullanacaksanız, çok fazla çatışmada bulunmayı bekleyebilirsiniz. Wraith, Bangalore ve Mirage’ye benzer şekilde çalışır ve hız yetenekleriyle hızlıca yakınlaşmanıza izin verir. Wraith ve Mirage, düşmanları rahatsız eden yan karakterlere yerleştirilmiş gibi gözükse de, Octane bir cephe savaşçısı olarak Bangalore gibi çalışır. Yetenekleri onu vurmayı zorlaştırır. Hasar aldığınızda, muhtemelen onunla başa çıkmak daha kolay mümkün olacaktır.

Diğer karakterler gibi, Octane üç yetenek barındırıyor: biri pasif, biri butona basılarak aktif hale getirilir ve biri şarj etmesi zaman alan ultimate. Octane’nın aktif yeteneği, hızını sağlık maliyetine yükselterek, hareket hızının altı saniye boyunca % 30 artırmasını sağlar. Bu, isabet ettirmek için daha zor olurken, savaş alanının etrafında dolaşmanıza, ateş etmenize veya düşmanları kuşatmanıza olanak tanır. Octane’nın yetenekleri için kendi sağlığını feda eden tek karakter olduğu gerçeğini gidermek için, pasif yeteneği yavaş yavaş her iki saniyede bir sağlık puanı oranında yenilenir. Bu, aynı zamanda, gizlenebilmeniz veya güvende olmanız durumunda zorlu savaş durumlarında da yardımcı olabilir, ancak iyileştirici öğeler konusunda yetersizdir.

Octane’nın ultimate yeteneği ise çok fazla savaş değiştirebilir. Oyuncularınızı havaya fırlatan bir fırlatma rampasını yere düşürerek takım arkadaşlarınızı düşman pozisyonlarına uçarak göndermenize ya da savaştan çıkıp güvenliğinize geri dönme şansı verir. Düşeylilik, oyuncuların Octane savaş alanındayken daha fazla aranmaya alışması gerekeceği anlamına geliyor, çünkü ölümün yukarıdan ne zaman ineceğini asla bilemezsiniz.