Rocket Arena’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Rocket Arena’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu

 Final Strike Games tarafından geliştirilen çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Rocket Arena, Nexon America Inc. tarafından Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için yayınlanacağı tarih belli oldu. 

 Oyunseverlerin merakla beklediği roketlerle zorlu karşılaşmaların geçeceği çok oyunculu ve birinci şahıs oyunu Rocket Arena'nın çıkış tarihi belli oldu. Electronic Arts Games ve Final Strike Games yeni oyunlarını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. 3 vs 3 online maçların yer alacağı Rocket Arena, oyun mekanikleri konusunda Quake’e oldukça benzemesiyle dikkatleri üzerine çekti. 

 Rakibinize karşı kullanacağınız birbirinden ilginç roketlerin blunduğu oyunda rakibinizi fırlatabilecek ve aynı zamanda rakibinize hasar vericeksiniz. Eğer rakibinizi bir vuruşla öldürmek istiyorsanız Blast Meter adındaki roketi doldurarak rakibinize inanılmaz bir hasar vererek öldürebilceksiniz. Krater Dünyası adındaki haritada geçen Rocket Arena, 10 farklı karakterlerle birlikte gelecek ve herbir karakter kendine özgü yeteneklere sahip olacak. Aynı zamanda her karakterin roket atma şekli de farklı olacak. 

 14 Temmuz'da Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için yayınlanacak olan Rocket Arena, ortalama bir fiyat ile çıkması bekleniyor.